Sunucu Aslı Turanlı 1.650 TL'lik maske takıyor

Ünlü sunucu Aslı Turanlı, koronavirüs döneminde 1.650 TL'lik maske takmaya başladı. Maskenin markası Louis Vuitton.

Ünlü sunucu Aslı Turanlı geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülendi. Yakın arkadaşı Banu Ergin ile görüntülenen Turanlı, taktığı maskeyle büyük ilgi topladı. Maskenin fiyatı dudak uçuklattı.

Bodrum ve Göcek tatili sonrası İstanbul'a gelen Turanlı, değeri 1.650 TL olan maskeden takıyor. Maskenin markası Louis Vuitton.

BİR YORUM YAPIN 20

Hasanbb 3 yıl önce

Bir modacı tasarımcı olarak yazıyorum):kıyafeti çok kötü. O markaya o para verilir mi? Evet verilir. Çünkü anti viral ve bakteriyel kaplıdır bence ve en az 40 yıkamaya da dayanıyordur! Siz evde pijama kesip yapmaya devam edin. Bulsam bende alırım. Ben bir kimyacıyım, konuşma hakkım var bu konuda.

zafer gülten 3 yıl önce

parası var ki yapıyor...ve ülkemizde eşiyle ziyarete gittiği ülkede gece yarısı dükkan açtırıp 45 bin tl lik Fransız malı çanta alan vekil ,yönetici eşleri var.

Toplam 1 beğeni

Dünya akafor 3 yıl önce

Bunlara üzülüyorum 70 kuruşa aldığımız bir maske onlar ın aldığı fiyata bak bunlar zengin köle yazık

Toplam 1 beğeni

zafer gülten 3 yıl önce

aklımayıllar önce okuduğum bir haber geldi....adamın biri iç törör zamanında oğlunu törere bulaşmasın ,vurulup ölmesin,suça bulaşıp idam olmasın diye okumaya yurt dışına yolluyor,ama adamın oğlu yurt dışında bir trafik kazasında ölüyor....yani alın yazısı öyle 1500 tl lik maskeyle önlenmez,olacağı varsa olur.

Toplam 1 beğeni

Selin 3 yıl önce

İmitasyon olabilir. Giyim kuşamı berbat zira.

Toplam 12 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun