İstanbul'da kiralık gelinlik bulabileceğiniz moda evleri

Günümüzde birçok gelin adayı gelinliği satın almak yerine kiralamayı tercih ediyor. Ancak gelinlik kiralarken hem gelinliklerin özellikleri hem de fiyatları konusunda bazı yanılmalar yaşayabiliyorlar. Sizler için hem kiralık gelinliklerle ilgili bilinmesi gereken doğruları hem de İstanbul'da kiralık gelinlik bulabileceğiniz moda evlerini derledik. İşte kiralık gelinlik modasıyla ilgili bilinmesi gereken tüm detaylar.

Kiralık gelinliklerle ilgili olarak gelin adaylarında yanlış bir algı bulunmaktadır. Birçok gelin adayı kiralanan gelinliğin daha önceden başkaları tarafından giyilen bir gelinlik olduğunu düşünmektedir. Ancak bu görüş yanlıştır. Gelinlik kiralarken her zaman 2 seçenek sunulur. Bunlar: Hazır kalıp firmaya ait olan modelleri fotoğraf çekimi ve düğün-nikah için kiralamak ve gelinin kendi isteğine göre dikilen özel tasarım bir gelinliği kiralamak. Günümüzde özel tasarım gelinlikler satın alınmak zorunda değil.

Kiralık gelinliklerin fiyatları, satın alınan gelinliğe oranla daha uygun oluyor. Örneğin satın aldığınızda en az 3000 TL vereceğiniz bir gelinliğe, kiralama yöntemiyle 2000-2.500 TL'lik bir ücretle sahip olabilirsiniz. 

Gelinliklerin ister kiralık ister satılık olsun, fiyatları arasında var olan gözle görülür değişikliğe neden olan bazı ince deteylar vardır. Gelinliğin dikim şekli, kumaşı, işlemeleri ve markası bununla birlikte satın alınan veya kiralanan mağazanın konumu da bunda etkilidir. 

Peki İstanbul'da kiralık gelinlik bulunabilecek moda evleri nerelerdir?

 DERYA ÇELEBİ GELİNLİK

Bağcılarda yer alan bu firma, hazır model gelinliklerle birlikte müşterisinin talebine göre özel dikim gelinlik modelleri de hazırlıyor. Ancak hazır model almak istiyor ancak bunu kiralamayı düşünüyorsanız, Derya Çelebi Gelinlik'te bu kolaylık sağlanmış oluyor. Bununla birlikte özel dikim modellerde kiralama yöntemine gidilebiliyor. Randevu sistemiyle çalışan mağaza, hafta sonları da müşterilerine hizmet veriyor.

DCEY BRİDAL GELİNLİK 

Beşiktaş'ta bulunan Dcey Bridal gelinlik, dünyaca ünlü markaların tasarımlarını Türkiye'ye getiriyor. Yurt dışı pazarı yerine buradan daha uygun maliyetle gelinlik alışverişi yapabilme imkanına sahip olabiliyorsunuz. Gelinliklerini kiralama imkanı da sağlayan mağazada en düşük fiyat 1000 - 3000 TL arasında. Markanın abiye kıyafet satışları da bulunuyor.

AS BRİDES& HOUTUE COUTURE

 Müşterisine her tarzda gelinlik bulabilme imkanını sağlayan As Brides&Hauto Couture, Kadıköy'de yer alıyor. Hafta sonları da hizmet veren ve randevu sistemiyle çalışan mağaza yalnızca gelinlik değil abiye ve bununla birlikte nişanlık satışlarında da bulunuyor. As Brides'de de gelinlikleri kiralamanız mümkün oluyor. Egenur Modaevi ve Perla da, tıpkı As Brides gibi Kadıköy'de aynı hizmeti veren diğer mağazalar.

LİLYUM MODA 

Anadolu yakasında yer alan bir diğer mağaza olan Lilyum Moda, İstanbul'un Pendik ilçesinde yer alıyor. Randevu sistemiyle çalışan Lilyum Moda'da da tıpkı Derya Çelebi Gelinlik'te olduğu gibi hazır modeller yerine özel dikim gelinlikler de hazırlanabiliyor. Ve hem hazır gelinlikler hem de özel dikim gelinlikler kiralanabiliyor. Lilyum Moda, özellikle tesettür gelinlik modasında oldukça dikkat çekiyor.

İnce telli saçlar için saç kesim modelleri 2020

İLİŞKİLİ HABER

İnce telli saçlar için saç kesim modelleri 2020
'Adam' şarkısıyla doksanlı yıllara damga vuran Sibel Alaş yıllar sonra ortaya çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

'Adam' şarkısıyla doksanlı yıllara damga vuran Sibel Alaş yıllar sonra ortaya çıktı!

BİR YORUM YAPIN 0