Yaz sezonu indiriminden almanız gereken trend parçalar

Yazın bitmesine çok az kaldı. Sonbahara girmeden önceki kısa dönemde yazlık parçalar son kez giyilecek. Peki bu dönemde hangi yazlık parçalar tercih edilebilir? Gardroplarınızda mutlaka olması gereken, yaz bitmeden mutlaka tercih etmeniz gereken trend parçaları sizler için derledik.

Ağustos ayının son haftaları içerisindeyiz. İki hafta sonra sonbahar kombinleri uygulanmaya başlanacak. Kalan son günlerde uygulayacağınız kombinlerde, 2020 yazının en trend parçalarını giymeyi tercih edebilirsiniz. Koronavirüsün etkisinde geçen yaz döneminde birçok parça, yeteri kadar ön plana çıkamadı. Bu sebeple birçok parça, 2021 sezonuna da taşınmayı bekliyor. Peki gardrobunuzda ve son yaz alışverişlerinizin listesinde muhakkak olması gereken bu kıyafet ve aksesuarlar nelerdir? İşte yaz bitmeden son kez denemeniz gereken yazlık parçalar:

SAÇ FULARLARI

Bu senenin yaz modasında saç fularları aksesuar olarak trendler arasında yer alıyordu. Bakımsız ve kötü saçların kurtarıcısı olan bu fularlar, renkli ve desenli modelleriyle yaz kombinlerine ayrı bir şıklık katıyor. Ayrıca bu fularları üçgen şekilde katlayıp boyun aksesuarı olarak da kullanabilirsiniz.

 

 

 

MİNİ KOT ŞORTLAR

Spor kombin tarzını sevenler bu yaz mini şortları tercih ediyor. Pastel tonlar ve pamuklu kumaşlar, spor kombinler için ideal seçimler oluyor. Yaz bitmeden bu parça ve kumaşları giyerek, rahat bir kombin oluşturabilirsiniz.

Spor kombinlerin ayrılmaz parçası olan spor ayakkabılarınızı, mini şortlarla tamamlayabilirsiniz. Üst olarak renkli parçaları tercih edebilirsiniz.

SATEN ELBİSELER

Yaz aylarının davet, organizasyon vb. etkinliklerinde en çok tercih edilen kıyafet saten elbiseler oluyor. Bu elbiseler fazla hareket gerektirmeyen, şık ve sade kombinler için idealdir.

 

 

 

 

 

 

 

 

KARE BURUN TOPUKLAR

1990'lı yılların kare burun topuklu ayakkabıları, yaz ayları için trendler arasında yer alıyor. Bu ayakkabılar bantlı, kemerli ve bağcıklı modellere sahiptir. Günlük salaş kombinler için uygun olduğu kadar davet elbiseleri için de idealdir.

 

Tekrarları en çok izlenen diziler

İLİŞKİLİ HABER

Tekrarları en çok izlenen diziler
Alışveriş bağımlılığını ortadan kaldırmak için 10 yöntem!

İLİŞKİLİ HABER

Alışveriş bağımlılığını ortadan kaldırmak için 10 yöntem!

BİR YORUM YAPIN 0