Biskay yeşili hangi renklerle uyumludur ve nasıl kombinlenir?

Pantone'nin açıkladığı trend renklerden biri de biskay yeşilidir. Biskay yeşili ile birbirinden farklı tarzlar oluşturabilirsiniz. Cool, havalı ve sportif kombinler için ideal olan bu renkler için uyumlu bazı tonlar vardır. Peki 2020 rengi biskay yeşili hangi renklerle uyumludur ve nasıl kombinlenir? Sizler için derledik.

Yeşilin alt tonlarından biri olan biskay yeşili ismini, İspanya ile Fransa arasında yer alan körfezden alır. Yeşil rengin canlılığını yansıtan biskay yeşili, Avrupa kıtasının modaya kazandırdığı renk tonlarından biridir. Pembe, gümüş, beyaz ve bal tonlarıyla şık ve cool bir kombin oluşturan biskay yeşili, dikkat çekici tarzlar oluşturmak isteyenler için idealdir. Peki bu renkler ile biskay yeşili birleştirilerek nasıl kombinler hazırlanabilir?

BİSKAY YEŞİLİ KOMBİN ÖNERİLERİ

Yaz ve kış aylarının en çok tercih edilen açık ve dikkat çekici renklerinden pembe ile biskay yeşili, 2020 sonbahar ve 2021 kış trendlerinin temasına uygundur. Her ne kadar birbirleriyle zıt dursalar da, özellikle elbise blazer ceket kombinleri için şık bir uyum yakalatırlar. Bu renkler ile pantolon&ceket ya da etek&gömlek kombinleri oluşturulabilir. Ayrıca bir parçayı komple tek bir renk kullanıp aksesuarda diğer bir rengi değerlendirebilirsiniz.

Pantone katoloğunda da kendisine yer bulan biskay yeşili, özel davetlerde giyilecek olan iddialı elbise ve takım modelleri için de tercih edilebilir. Böyle davetler için gümüş rengiyle birlikte lacivert de ikinci bir renk olarak yanında kullanılabilir.

Biskay yeşiliyle gümüş ve siyah tonları birleştirerek davet elbisesi kombinleri oluşturabilirsiniz. Bu kombinlerde ayakkabı ve çanta aksesuarlarını gümüş renk tercih edebilirsiniz. Eğer kombin renkleriniz bsikay yeşili ve beyaz ise, ön planda olan parçaları biskay yeşili, gömlek-bluz ve t-shirt gibi iç ve aksesuar parçalarını ise beyaz renk kullanabilirsiniz.

 

Biskay yeşili ile hem dikkat çekici hem de aydınlık bir görünüm kazanabilirsiniz. 2020 sonbaharı için bu rengi sweatshirt, pantolon kombinlerinde değerlendirebilirsiniz. Spor kombinler için de şık bir seçim olacaktır.

Daima cool bir förünüm kazanmak isteyenler için de doğru bir seçim olan biskay yeşili, günlük kombinlerde cool ve havalı bir görünüm oluşturulmasını sağlar. Bu rengi beyaz, lacivert, pembe, siyah ve gümüş dışında bal rengiyle de kombinleyebilirsiniz. Naif bir ton olan bal rengini, aksesuarlarınızda ve şal-eşarplarınızda kullanabilirsiniz. 

 

 

 

 

 

2020 sonbahar/kış gelinlik modelleri

İLİŞKİLİ HABER

2020 sonbahar/kış gelinlik modelleri

BİR YORUM YAPIN 0