En şık bindallı modelleri 2020

Işıltılı işlemeleri ve taş süslemeleriyle dikkat çeken bindallılar, kına gecelerinde gelinin zarif ve iddialı bir görünüme sahip olmasını sağlıyor. Peki 2020 sezonun bindallı modasında neler var? Sizler için sezonun en şık bindallı modellerini derledik.

Bindallı, Osmanlı döneminden bu yana devam eden kına gecesi geleneğidir. Geçmiş yıllarda yalnızca kırmızı ve bordo renkte üretilen bindallılar, artık her renkte tercih edilebiliyor. Özellikle kına yakma işlemi sırasında giyilen bindallıları bazı gelinler, bütün bir gece kullanmayı da seçebiliyorlar. Giyen kişiye gösteriş ve zarafet katan bindallılar için her sezon farklı desen tasarımları uygulanıyor. Düğünlerin artış gösterdiği bu dönemde sizler için sezonun en şık bindallı modellerini derledik. Bu içerik ile hem sezon modellerini görecek hem de bir bindallı alırken sahip olmanız gereken bilgileri edinmiş olacaksınız.

 BİNDALLILAR HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER

Bindallılarda desen olarak Osmanlı'ya ait motifler kullanılır. Genellikle prenses kesim tercih edilir. İç kesimde kullanılan beyaz elbiseyle bütünlük oluşturulur. tek uçlarındaki pileler ise hareketlilik kazandırır. Bindallıda kırmızı ve bordo kullanımı, gelini zarif gösterir. Saç renginiz ve makyajınızı, bindallınızla uyumlu tutarak dikkat çekici bir şıklık kazanabilirsiniz.

Bindallı ağır bir parça olduğu için makyajınızı hafif tutmanız doğru olacaktır.

Geçmişten bu yana kınalarda genellikle kırmızı ve bordo renkler tercih edilir. Ancak son dönemlerde farklı renklere de yönelim başlamış durumda. Yeni sezonda yeşil ve lacivert daha çok seçiliyor. Ayrıca bindallıların bel kısımları dar tutuluyor. Etek uçlarında bol volanlı kesim kullanılıyor. İşlemelerde sadece ilkbahar ve yaz döneminde değil, yaklaşan sonbahar ve kış modasında da ışıltılı işlemeler, kuyruk kısmında taş süslemeleri tercih ediliyor. 

SEZONUN EN ŞIK BİNDALLI MODELLERİ

AYSİRA - ŞİFON KOL DETAYLI BİNDALLI

MODEL KODU: 20BNST000906V01

AYSİRA - İÇ ELBİSELİ IŞILTILI ABİYE

MODEL KODU: 20BNST000700V01

AYSİRA - İKİ PARÇALI HİNT MODELİ BİNDALLI

MODEL KODU: 20BNST000901V01

TRENDYOL - BİNDALLI TESETTÜR MODELLERİ: 2.100 TL

AYSİRA - İÇ ELBİSELİ İŞLEMELİ BİNDALLI

MODEL KODU: 20BNST000701V01

AYSİRA - İÇ ELBİSELİ BEYAZ BİNDALLI

MODEL KODU: KBN0800

TRENDYOL - KAFTAN BİNDALLIK: 6.120 TL

3 günde hızlı zayıflama listesi! 3 günde nasıl zayıflanır?

İLİŞKİLİ HABER

3 günde hızlı zayıflama listesi! 3 günde nasıl zayıflanır?
2020 sonbahar/kış gelinlik modelleri

İLİŞKİLİ HABER

2020 sonbahar/kış gelinlik modelleri
2020 sonbahar/kış yatak odası takımı modelleri

İLİŞKİLİ HABER

2020 sonbahar/kış yatak odası takımı modelleri

BİR YORUM YAPIN 0