2020 sonbahar sokak modası renkleri

Dünya renk otoritesi Pantone, 2020 sonbahar/kış döneminin popüler renklerini belirledi. Pantone'ye göre öne çıkan renk; mavi ve tonları oldu. Ancak sonbahar için özellikle sokak renkleri, daha nötr tonlardan oluşuyor. Peki 2020 sonbahar sokak modası renkleri neler? Renkler için en uygun kombinler neler? İşte 2020 sonbahar sokak modası renkleri hakkında tüm detaylar.

Sonbaharın, Koronavirüs'te beklenen olası 2. dalga ihtimali sebebiyle tıpkı ilkbahar gibi evde geçmesi bekleniyor. Normalleşme süreci ise halen devam ediyor.Dünya renk otoritesi Pantone, 2020 sonbahar/kış renklerini açıklamıştı. Pantone'nin renklerinde biber kırmızısı, kahverengi taş, meyve rengi, şeftali tonu, koyu çedar ve galaksi mavisi yer alıyor. Ancak sonbahar modasında sokak kombinleri için daha farklı renkler kullanılıyor. Gri, bej, krem, kiremit ve lacivert bu sezonun sokak modası renkleri oluyor. Bu renkler için en dikkat çekici olan birçoğunun nötr ve parlaklıklarının az olması. Bu renklerle sonbahar sokak modası için klasik kombinler uygulayabilirsiniz. Sizler için sonbahar sokak modası renklerin detaylarını derledik.

2020 SONBAHAR SOKAK MODASI RENKLERİ

GRİ

Sonbaharın sokak modasında ilk tercih edilen renk, gri oluyor. Gri, sessiz kabul edilen renkler sınıfına giriyor. Kendisi gibi sessiz kabul edilen tonlarla güzel uyum yakalayan gri ile, klasik bir sokak kombini oluşturabilirsiniz. Gri ve uyumlu olduğu tonlara sessiz denmesinin sebebi, kırmızı ve sarı gibi canlı ve göz alıcı olmamalarındandır. Bu nedenle bu sınıfa giren renkler, nötr tonlar olur. Gri ile uyumlu olan canlı renkler; fuşya, sarı, beyaz, mor, pembe, mavi ve yeşildir. 

BEJ

Kiremit tonları gibi sonbaharı çağrıştıran bir diğer renk, bej tonudur. Sonbaharın koyu tarafını alan bej, bu mevsimde en çok dikkat çeken tondur.

 

 

 

KİREMİT VE TONLARI

Griyi takip eden diğer renk, kiremit ve onun tonlarıdır. Sonbaharı çağrıştıran bu tonlar için; yanmış portakal, kiremit ve kızıl-kahve benzetmeleri yapılabilir. Hemen hemen tüm sonbahar parçalarında kullanılabilen kiremit ve tonları, klasik bir görünüm kazandırır ancak renk olarak parlak, dikkat çekicidir.

 

 

LACİVERT

Sonbahar sokak modasının en koyu tonu lacivert. Hem nostaljik hem de modern bir görünüm kazandırılmasını sağlayan lacivert, siyah renge bir alternatif olarak gardıroplarda yer alabilir.

KREM

Bej gibi sonbaharın bir diğer açık tonu krem, gardıropların vazgeçilmez rengi oluyor. Lacivert ve bununla birlikte siyah ile kahverengi tonları kremle uyumlu bir kombin oluşturur. Bu renk daha çok tişört, ceket ve düz beyaz gömleklerle uyumludur.

 

En iyi 8 KG. çamaşır makinesi modelleri

İLİŞKİLİ HABER

En iyi 8 KG. çamaşır makinesi modelleri
Yeni sezonda devam edecek diziler 2020

İLİŞKİLİ HABER

Yeni sezonda devam edecek diziler 2020

BİR YORUM YAPIN 0