Sonbaharda nasıl giyinilmeli? Sonbaharda dolabınızda bulunması gereken kıyafetler

Gereksiz parçaları atıp sadece ihtiyaç duyulanların ön plana çıkartılacağı döneme girildi. Dolaplarınızı sonbahar havasına uygun olarak dizmeye başlamalısınız. Peki gardırobunuzda olması gereken kıyafetler nelerdir? Sizler için derledik. İşte gardırobu sonbahara hazırlamanın yolları.

Yeni sezona girişle birlikte gardıroplarda da yenilik yapma süreci başladı. Artık ilkbahar parçalarının yerini, sonbaharın en sık kullanılan kıyafetleri alıyor. Çoğunlukla sezon alışverişlerinin ardından yapılan bu işlemde geçmiş sezondan kalan parçalar da, tek tük olsa da askılarda kendisine yer buluyor. Ancak sezonun trendlerine daha sık yer vermeniz en doğru olandır. Sizler için sonbahar kombinlerinizi taçlandıracak, 2020 sonbaharında gardırobunuzda mutlaka olması gereken parçaları derledik. Alışverişlerde ilk tercih etmeniz gereken sonbahar parçaları sırasıyla şöyle:

SONBAHAR GARDIROBUNDA OLMASI GEREKENLER

HER BOYDA HIRKALAR

Serin havaların en vazgeçilmez parçası hırkadır. Her boy ve kalıpta kullanılabilen hırkalar için bu sezon, uzun ve salaş modeller trendler arasında. Bu parçaları, skinny bir jean veya taytlarla kombinleyebilirsiniz. Pantolon, tayt giymek istemiyorsanız eteklerinizle de kombinleyebilirsiniz. Uzun hırkalar, kiloları da gizler.

MİDİ BOY ETEK

Midi boy eteklerle bu sezon için crop top parçalar ve örgüz kazaklarla cool bir kombin oluşturabilirsiniz. Sonbaharın trendleri arasındadır.

 

İPİNCE KAZAKLAR

Örgü kazaklar dışında ince kazaklar da gardıroplarda yer almalı. İnce kazaklar terleme problemi olanlar için idealdir. Bu kazaklarda açık tonlar daha şık durur. Her parçayla uyum sağlar.

MAXİ ETEK

Midi etekler dışında maxi etekler de bu sezonun vazgeçilmezlerindendir. Üst parçayla uyumlu olan bir renkle kombinlenen maxi etekler, kış sezonu için uygun değildir.

 

ASİ VE ŞIK: DERİ CEKETLER

Sonbahar deyince akla ilk gelen parça olan deri ceketler, kalın parçalardan sıkılanlar için idealdir. Asi ve şık bir görünüm kazandıran deri ceketler, günlük kombinler için de kullanılabilir. Hem yakalı hem de yakasız modelleri bulunan deri ceketlerde suni deri kullanımı trendler arasında yer alıyor. Deri ceketleri, jean bir pantolon ve düz yaka bir bluzla kombinleyebilirsiniz.

 

 

AYAKKABILARDA YENİ DÖNEM: OXFORD AYAKKABI

Ayakkabılarda bu sezon bambaşka bir tarz hakim oluyor. Maskülen stili beğenenler için ideal olan oxford ayakkabılar, 2020 sonbaharının ayakkabısı. Kısa pantolonlarla şık duran bu ayakkabılar, iş ve gündelik hayatta rahatlıkla uyum yakalıyor.

BORNOZLAR ARTIK PALTO

Bu sezon kaban, palto ve mont gibi parçalarda büyük kalıp moda oluyor. Paltolar için ayrıca bornoz görünümü trendler arasında yer alıyor. Bu paltolar, slim-cut bir pantolon ve balıkçı yaka bir bluz veya kazakla şık duracaktır. 2020 sonbaharı için gardıroplardaki tek kalın parça olacaktır. Daha klasik bir tarz oluşturmak isteyenler için klasik bir kumaş pantolonla da uyumlu olacaktır.

Sıvı kolajen nedir ve ne işe yarar? Sıvı kolajen kürü yapımı

İLİŞKİLİ HABER

Sıvı kolajen nedir ve ne işe yarar? Sıvı kolajen kürü yapımı
En iyi meyve sıkacağı modelleri 2020

İLİŞKİLİ HABER

En iyi meyve sıkacağı modelleri 2020

BİR YORUM YAPIN 0