Sezonun en şık ve spor kadın saat modelleri

Günlük kombinlerin vazgeçilmez parçalarından olan saatler, 2020 sonbahar sezonunda çoğunlukla akıllı modelleriyle tercih ediliyor. Ancak klasik modeller de eskisi kadar olmasa da günlük kombinlerde kullanılıyor. Peki sezonun en şık ve spor saat modelleri ve özellikleri nelerdir? Sorunun yanıtı haberimizde.

Saatler, günlük kombinlerin vazgeçilmez aksesuarlarındandır. Son dönemlerde akıllı saatler, günlük kombinlere şıklık sağlamanın dışında birden fazla amaçla kullanımı sayesinde, performans ve zaman konusunda da kolaylık sağlar. Akıllı saatler, her bütçeye uygun model seçeneğine sahiptir. Akıllı saatler özellikle spor kombinlere ayrı bir uyum oluşturur. Ancak yalnızca akıllı ve dijital saatler değil, klasik saat modelleri de kombinlerde kullanılmaya devam ediliyor. Sezonun en çok tercih edilen saat modelleri belli oldu.

Peki bu saat modelleri hangileri? Sizler için derledik:

APPLE WATCH SERİES 5

Bir önceki seriyle aynı tasarıma sahip olan bu seri, ekranının hep açık kalması ve dahili pusulası sayesinde farklılık oluşturuyor. Pusula özelliği sayesinde bir orman yürüyüşüne çıktığınızda, yönünüzü rahatlıkla bulabilirsiniz. Kadın kullanıcıların en sık tercih ettikleri ekran boyutu, 40 mm. oluyor. 

MİCHAEL KORS LEXİNGTON

Aksesuar modası denilince akla ilk gelen markalardan olan Michael Kors, Lexington adını verdiği saat modelleriyle dikkat çekiyor. Saatlerinde metal tasarım kullanan marka, akıllı saat modellerinde 1.28 inç ekran kullanmayı tercih ediyor. Bu modeller, 30 metreye kadar suya dayanma özelliğine sahip oluyor.

 

SAMSUNG GALAXY WATCH ACTİVE 2

Apple kadar akıllı saat modellerinde en çok tercih edilen bir diğer marka Samsung oluyor. Güney Kore markası Galaxy'nin Watch Active 2 modeli, spor kombinler için en çok yakışan saat modelidir. Suya olan dayanıklılığı sayesinde denizde ve havuzda rahatlıkla kullanılabilen model, paslanmaz çelik özelliğine sahiptir.

EMPORİO ARMANİ MATTEO

Bu sezon için en çok ilgi gören bir diğer model, Emporio Armani Matteo oluyor.Tasarımıyla beğeni toplayan marka da, spor ve egzersiz anları için kullanılabilecek akıllı modeller üretiyor.. Şarkı tüm gün yetebilen bu saat modelleri, koşu kombinleri için idealdir. 

BİR YORUM YAPIN 0