Menajerimi Ara'nın Dicle'sinin dizi kıyafetleri ve sponsorları

Star TV'nin yeni dizisi Menajerimi Ara, kısa sürede hem konusu hem de karakterleriyle büyük ilgi topladı. Yeni sezonuna başlayan dizinin başrolü Ahsen Eroğlu'nun giydiği kıyafetler, merak konusu oldu. Peki Dicle karakteri için seçilen kıyafetler hangi marka ve fiyatları ne kadar? Sizler için Menajerimi Ara'nın Dicle'sinin kıyafetlerini derledik.

Menajerimi Ara dizisi, başladığı ilk günden bu yana reytinglere damgasını vuruyor. Ahsen Eroğlu ve Barış Falay'ın başrolünde olduğu Menajerimi Ara, bir ajans şirketinde çalışan 4 menajer ve onların asistanları arasında geçen ego savaşlarını, babasına rağmen bu sektörde ayakta kalmaya çalışan Dicle üzerinden anlatır. Konusu itibariyle ilgi gören dizi, sadece bu yönüyle değil karakterlerinin kıyafetleriyle de beğeni topluyor. Özellikle Ahsen Eroğlu'nun canlandırdığı Dicle karakteri, her bölümde farklı bir tarzı seyircinin beğenisini sunuyor. Dizinin sıkı takipçileri de Dicle'nin kıyafetlerini ve Menajerimi Ara dizisinin kıyafet sponsorlarını Google üzerinden aratıyor. İçeriğimiz içerisinde Dicle karakterinin giydiği kıyafetlerin marka ve fiyatlarına yer verdik. Menajerimi Ara dizisinde Dicle'nin giydiği kıyafetler içerisinde en çok merak edilenleri sizler için derledik.

MENAJERİMİ ARA DİCLE İLK BÖLÜM KIYAFETLERİ

Dicle'nin ilk bölümde giydiği çizgili tişört en çok merak edilenlerden. Siyah uzun kollu ceketinin içerisine giydiği bu tişört Mavi markasına ait ve Trendyol üzerinde 60 TL'den satışa sunuluyor.

Dicle'nin 1. bölümde giydiği yeşil triko, Akdeniz markası olan De Facto'ya ait. Trikonun benzeri modelleri, markada 50 ile 70 TL arasında satışta yer alıyor.

Aynı bölüm içerisinde giyindiği yeşil çizgili tişörtünün markası ise Stradivarius. Mavi markasının tişörtüyle, çizgi desenlerinden dolayı benzerlik gösteren tişörtün satış fiyatı 50 TL.

Ve Dicle'nin bir diğer beğenilen kıyafeti ise, 2. bölümde giydiği bu haki yeşili ceket oldu. Sonbahar sezonu parçalarından olan bu ceketin markası Fracomina.

Kekik nasıl kurutulur? Evde kekik kurutmanın püf noktaları nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Kekik nasıl kurutulur? Evde kekik kurutmanın püf noktaları nelerdir?
Dekoratif fayans modelleri 2020

İLİŞKİLİ HABER

Dekoratif fayans modelleri 2020

BİR YORUM YAPIN 1

Berna 3 yıl önce

Merhaba. Menajerimi ara dizisindeki Dicle karakterinin taktığı kolyeyi çok beğendim. Nereden alabilirim acaba?