Uzmanların önerileriyle sonbaharda alışveriş tüyoları

Pandemi, modanın yepyeni bir kimlik kazanmasına etki etti. Önümüzdeki dönemin karantinada geçmesi ihtimali halen gerçekleşebilme ihtimalini korurken, sonbahar dönemi alışverişlerini en verimli şekilde yapmanız önemli hale geldi. Çünkü sonbahar serinliği için satın alacağınız parçaları günlük kış kombinlerinde de kullanabilirsiniz. Peki sonbahar alışverişlerinde hangi parçaları tercih etmeniz doğru olacaktır?

2020 yılı modası pandemi gölgesinde geçmeye devam ediyor. Artık serin havanın etkisinde geçirdiğimiz bu günlerde, kıyafet alışverişine yönelik yoğun bir yönelim var. Fakat önümüzdeki günleri, pandemi önlemleri kapsamın ilkbaharda olduğu gibi karantinada geçirebilmemiz mümkün. Bu ihtimal kendini korurken, sonbahar ve kış ayları için doğru ve faydalı bir alışveriş yapmak fikri de önemini arttırıyor. İşin uzman isimleri, sonbahar alışverişlerinde muhakkak satın almanız ve önemsemeniz gereken detayları derlediler. Hangi kalıplar tercih edilmeli ve nasıl kumaşlar kullanılmalı? Uzmanların önerilerini haberimiz içerisinde derledik:

Aylarca evden çıkılamamış olması insanları rahatlık hissine yönlendirdi. Birçok modacı da sonbahar-kış kombinlerinde rahatlığı ön plana aldılar. Bu isimlerden birisi de Arzu Kaprol oldu. Kaprol yeni sezon tarzında, ekstra hareket kabiliyeti sağlayan pantolon ve her mekanda rahatlıkla giyilebilecek farklı kesim ceket modellerine yer vermeyi tercih ediyor.

Bu sezon için el emeği ürünlere de yoğun ilgi var. Tasarımcı Gül Ağış, kıyafetler dışında çanta, telefon kalıbı ve cüzdan gibi parçalarda da el emeği örgü işlerini öneriyor. 

Pandemi sonrasında talebi artmaya başlayan pamuk ve ipek kumaşlar, sonbahar-kış parçalarında da tercih ediliyor. Organik ürün kullanımı, sağlıklı ve temiz yaşam bilinciyle ortak ilerliyor. 

2020-21 sonbahar/kış trendleri

İLİŞKİLİ HABER

2020-21 sonbahar/kış trendleri
Sonbahar için en iyi kamp rotaları! Sonbahar'da çadır atabileceğiniz en güzel kamp alanları

İLİŞKİLİ HABER

Sonbahar için en iyi kamp rotaları! Sonbahar'da çadır atabileceğiniz en güzel kamp alanları

BİR YORUM YAPIN 0