2020-21 sonbahar/kış trendleri

2020 sonbahar ve 2021 kış sezonunun trendleri belli oldu. Her iki sezonda da trend dikkat çekicilik oluyor. Sezon rengi ise kırmızı oluyor. Peki bu trendlerin detayları neler? Sizler için 2020 sonbahar ve 2021 kış trendlerine yakından baktık. İşte 2020 sonbahar ve 2021 kış trendleri hakkında merak edilenler.

Yaz sezonunun tamamen bitmesine 2 haftadan kısa bir süre kaldı. İlkbahar ve yaz sezonunun rengi olarak mavi belirlenmişti. Ancak sonbahar ve 2021 kış sezonunun rengi kırmızı olarak belirlendi. Sonbaharın, Koronavirüs'te beklenen olası 2. dalga ihtimali sebebiyle tıpkı ilkbahar gibi evde geçmesi bekleniyor. Normalleşme süreci ise halen devam ediyor. Sonbahar-kış sezonu modasında bu yıl balon kollar, gösterişli yakalar, kemerli ceketler ve renkli ekoseler ön plana çıkanlar arasında. 2020 sonbahar ve 2021 kış sezonunda gardırobunuzda olması gereken trend parçaları, tek bir içerik içerisinde topladık.

 SEZON RENGİ KIRMIZI

Pantone, ilkbahar ve yaz rengi olarak maviyi açıklamıştı. 2020 sonbahar ve onu takip eden 2021 kış sezonunda kırmızı renk tercih ediliyor olacak. Pantone tarafından yapılan açıklamada mavi renk ön planda tutuluyor olsa da modacıların genel kanısı, sezon renginin kırmızı olduğu yönünde. Kırmızı üzerine kurulu ton sürt ton kombinlerin tercih edileceği 2 sezonda da, dikkat çekicilik ön planda olacak.

 

 

 

GÖSTERİŞLİ YAKALAR

Dikkat çekici kombinlerin tercih edileceği sonbahar ve kış sezonunda, yaka kısımları ilk görüşte göze çarpan bluz, gömlek ve ceket modelleri trendler arasında yer alacak. Ekose kumaştan fular, çiçek detaylı veya püsküllü yaka süsleri vitrinlerde olacak. Bu durum, abartıdan uzak bir stili benimseyenleri oldukça zorlayabilir.

 

 

KEMERLİ CEKETLER

İlkbahar ve yaz sezonunda blazer ceket modelleri trendler arasında yer alıyordu. Sonbahar-kış dönemindeyse ceket modası kemer aksesuarıyla birleşiyor olacak. Kemer detayı sayesinde dikkati bel bölgesine toplayacak olan bu kemerler sayesinde kalçalarda saklanmak isteyen fazlalıklar da gizlenmiş olacaktır. 

►TIKLA OKU: BLAZER CEKET NASIL GİYİLİR? 2020 BLAZER CEKET KOMBİNLERİ

RENKLİ EKOSELER

Kış deyince akla ilk gelen kumaşlardan olan ekoseler, 2021 kış sezonunda da tüm dikkat çekiciliğiyle trendler arasında yer alacak. Ekose kumaşlar için bu sezon canlı tonlar tercih ediliyor olacak.  Sezon rengi olarak kabul edilen kırmızı ve mavi, özellikle ekose kumaşlar için ideal bir seçim olacaktır.

 

 

BALON KOLLAR

Şimdiden mağaza raflarında görmeye başlanılan balon kol bluzlar, jean pantolon ve pileli eteklerle şık bir uyum sağlayacaktır. Balon kollar; kabarık, işlemeli ve fırfırlı modelleriyle sezonda yer alacak.

Pantone rengi mavi ve tonlarıyla kombin yapmanın tüyoları

İLİŞKİLİ HABER

Pantone rengi mavi ve tonlarıyla kombin yapmanın tüyoları
Pantone 2020 sonbahar/kış renkleri

İLİŞKİLİ HABER

Pantone 2020 sonbahar/kış renkleri
Uzmanların önerileriyle sonbaharda alışveriş tüyoları

İLİŞKİLİ HABER

Uzmanların önerileriyle sonbaharda alışveriş tüyoları

BİR YORUM YAPIN 0