Pantone 2020 sonbahar/kış renkleri

2020 sezonunda hangi renkleri tercih edeceksiniz? Size bu konuda yardımcı olmamız mümkün. Dünya renk otoritesi Pantone, 2020 sonbahar/kış döneminin popüler renklerini belirledi. Pantone'ye göre öne çıkan renk; mavi ve tonları oldu. İşte Pantone 2020 sonbahar/kış renkleri.

Dünya renk otoritesi Pantone, 2020 sonbahar/kış renklerini belirledi. Vitrinlerde yer almaya başlayan sonbahar parçalarında biber kırmızısı, kahverengi taş, meyve rengi, şefatli rengi, koyu çedar ve galaksi mavisi renkleri saha çok tercih ediliyor. Peki Pantone 2020 sonbahar renklerinin özellikleri nelerdir? Sizler için 2020 sonbahar renklerine yakından baktık.

PANTONE 2020 SONBAHAR/KIŞ RENKLERİ

PANTONE BİBER KIRMIZISI ( 19- 1557)

Kırmızının en koyu tonlarından olan biber kırmızısı, giyildiği andan itibaren dikkati üzerine toplar. Gardroplarda yer alan biber kırmızısı, Pantone'nin listesinde ilk sırada yer alıyor.

 

 

 

PANTONE KAHVERENGİ TAŞ (19-1234)

Kahverenginin en zengin ve koyu tonu olan kahverengi taş, 2020 sonbahar ve kış sezonunda en çok tercih edilecek renklerdendir. Özellikle beyaz tenliler için ideal olan kahverengi taş rengi, esmer tenliler için de idealdir.

 

PANTONE MEYVE RENGİ ( 17-1926)

Pembenin en parlak tonu olan meyve rengi, her kombine uygun bir renk olarak dikkat çeker. Geçtiğimiz yıllarda dünyanın en büyük moda haftalarından biri olan New York Moda Haftası'nda da trendler arasında yer almıştı.

 

 

 

 

PANTONE ŞEFTALİ RENGİ (15-1530)

Şeftali tonun en soft rengi olan bu kod, 2020 sonbaharı ve kışının en çok tercih edilen renklerinden olacak. Çoğunlukla sade ve yumuşak bir tarz oluşturmak için tercih edilen bu renk, başka stiller için de uygundur.

 

 

 

 

 

PANTONE KOYU ÇEDAR (15-1150)

Sarı ve turuncu rengin birleşimiyle oluşan koyu çedar renk, parlak bir kombin görünümü kazandırır. Sıcak bir ton olan koyu çedar, moda haftalarının da en çok tercih ettiği renktir.

 

 

 

PANTONE GALAKSİ MAVİSİ (19-4055)

Sarı ve tonlarıyla kombin edilebilen galaksi mavisi, mavinin doğaya en yakın tonudur. Bu renk her tarza ve her ten rengine sahip kişide şık bir duruş sağlar.

Deniz suyu ve havasının faydaları nelerdir? Yazın görülen üst solunum yolları için...

İLİŞKİLİ HABER

Deniz suyu ve havasının faydaları nelerdir? Yazın görülen üst solunum yolları için...
2020-21 sonbahar/kış trendleri

İLİŞKİLİ HABER

2020-21 sonbahar/kış trendleri
Salonlar için en şık dekoratif aydınlatma dekorasyonu önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Salonlar için en şık dekoratif aydınlatma dekorasyonu önerileri

BİR YORUM YAPIN 0