2020-21 sonbahar-kış ayakkabı trendleri

Ayakkabılar, kombinlerin en tamamlayıcı parçasıdır. Sezonun trendlerine yönelik yapılan bir ayakkabı seçimi, daha ön plana çıkan bir stil oluşturulmasını sağlar. Peki 2020-21 sonbahar ve kış sezonunun trend ayakkabı modelleri neler? İşte 2020-21 sonbahar-kış ayakkabı trendlerinde öne çıkanlar.

2020-21 sonbahar-kış sezonu ayları için ayakkabılarda günlük modeller hakim oluyor. Soğuk ve yağışlı havaların etkisinde olacak olan hava koşullarına dayanıklı günlük ayakkabılar, farklı ve yeni tasarımlarla vitrinlerde yer alıyor. Kendi tarzınızı en iddialı ve şık şekilde yansıtmanızı sağlayacak olan günlük ayakkabılar, kombinlerinizde de istenilen şıklığı oluşturmanızı sağlayacaktır. 2020 sonbahar ve 2021 kış sezonunda modern stil ön planda tutuluyor. Ayakkabılarınızı uzun süre boyunca kullanmak ve ilk günkü gibi kullanışlı olmasını istiyorsanız, uygulamanız gereken bazı detaylar bulunuyor. Peki bu detaylar nelerdir? Uzun süre kullanımdan dolayı ayakkabıların üst ve alt kısımlarında aşınmalar oluşur. Bu aşınmaları önlemek için, her gün değil belirli aralıklarla giyinmeyi tercih etmeniz gerekir. Bu sayede bozulma olmayacaktır. Kadife deri ayakkabılar, sürtünme sonucunda zarar görebilir. Bu sebeple bu ayakkabıları da, özellikle bu sezon için tercih etmemeniz gerekir.

Peki 20221 sonbahar-kış günlük ayakkabı modelleri nelerdir?

2020-21 SONBAHAR-KIŞ AYAKKABI TRENDLERİ

DİZ ÜSTÜ ÇİZME

Tüm sonbahar ve kış sezonlarının trendi olan diz üstü çizmeler, kullanım açısından zorlayıcı görülebilmektedir. Her vücut tipine uymaması bir dezavantaj olan diz üstü çizmeler,  bu sebeple vücutta çirkin bir görünüm de oluşturabilir. Bu çizmeleri uzun kazak elbiselerle  kombinleyebilirsiniz.

 

ASKERİ BOT MODELLERİ

Çizmeler dışında bu sezonun diğer trendi askeri botlardır. Bu botlar, rahat kalıpları sayesinde sıkça tercih ediliyor. Bağcık modelleri sebebiyle farklı seçenekleri de bulunuyor. 

TREND RENK KIRMIZI

Spor kombin oluşturmak isteyenlerin ilk tercihi her zaman spor ayakkabılar olur. Bu sezonun rengi ise kırmızı oluyor. Spor ayakkabılarda kırmızı renk,  bu sezon sıkça vitrinlerde yer alacak. Kırmızı iddialı bir görünümün de kazandırılmasını sağlar. 

 

Kırmızıdan da anlaşılacağı üzere bu sezonun renklerinde de parlaklık hakim oluyor. Taşlı, simli ve göze çarpan parlak renkler; ayakkabı modeli ne olursa olsun her tarza kullanılıyor. Bu modeller sadece davetler için değil bu sezonda çoğunlukla günlük kombinler için tercih ediliyor.

L-Prolin krem inanılmaz faydaları! L-Prolin krem adım adım kullanımı L-Prolin krem fiyatı

İLİŞKİLİ HABER

L-Prolin krem inanılmaz faydaları! L-Prolin krem adım adım kullanımı L-Prolin krem fiyatı
Evde aseton nasıl yapılır? Ev doğal aseton yapmanın püf noktaları

İLİŞKİLİ HABER

Evde aseton nasıl yapılır? Ev doğal aseton yapmanın püf noktaları

BİR YORUM YAPIN 0