L-Prolin krem inanılmaz faydaları! L-Prolin krem adım adım kullanımı L-Prolin krem fiyatı

İçerisindeki vitamin ve minerallerden dolayı ciltte adeta esneklik ve yumuşama hissi oluşturan L-Prolin krem son günlerin en popüler bakım ürünleri arasına girdi. İnternet üzerinden ve eczanelerden satın alınabilen L-Prolin krem ne işe yarar? L-Prolin krem nasıl kullanılır? L-Prolin krem fiyatı nedir sorularını sizler için yanıtladık.

Cilt bakım rutininize mutlaka ekleyeceğiniz bir kremle karşınızdayız. Adını ilk defa duyacağınız ancak mutlaka sosyal medyada gördüğünüzü tahmin ettiğimiz L-Prolin krem adeta tüm isteklerinizi karşılayacak. “Tüm cilt sorunlarına onarıcı doğal krem” sloganı ile tanıtılan bu krem, bağ dokuyu onarır, hücre yeniler, iz tedavisinde etkilidir, cilt emilimini artırır, ağrı kesici ve onarıcı etkiye sahiptir ve ayrıca da antibakteriyeldir. İçerisinde;  Hyaluronik Asit, Koenzim Q10, Glukomzamin Hcl, Sigala Yağı, At Kestanesi Yağı, Aloe Barbadensiz Yağı, Buğday yağı bulunan L-Prolin krem,  egzama, yara bakımı, cilt hasarları gibi tıbbi durumların tedavisinde etkisi çok başarılıdır.Güneş sonrası, lazer epilasyon sonrası cilt hassasiyetinde de rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Bunların yanında günlük cilt bakımında da kullanıma çok uygundur. 

L-PROLİN KREM NASIL KULLANILIR?

İstediğiniz nemlendirme etkisi ve bu durumun cildinizde sağlayacağı rahatlama hissi için cilt tipinize ve durumuna göre günde 1-2 kez istediğiniz bölgeye dairesel hareketlerle krem emilinceye kadar uygulanır. 

Çatlamış tahriş olmuş cilde ve göze yakın bölgelere uygulanmaz. Haricen uygulanır.Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz.

L-PROLİN KREM FİYATI NEDİR?

Hem eczanelerde hem de kozmetik marketlerde satılan L-Prolin krem 69,70 TL'den başlıyor. 

4 günde 5 cm bel incelten doğal kür tarifi! Bel inceltmek için etkili egzersizler

İLİŞKİLİ HABER

4 günde 5 cm bel incelten doğal kür tarifi! Bel inceltmek için etkili egzersizler
Evde aseton nasıl yapılır? Ev doğal aseton yapmanın püf noktaları

İLİŞKİLİ HABER

Evde aseton nasıl yapılır? Ev doğal aseton yapmanın püf noktaları
2020-21 sonbahar-kış ayakkabı trendleri

İLİŞKİLİ HABER

2020-21 sonbahar-kış ayakkabı trendleri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0