Perihan Savaş stiliyle günlük kombin oluşturmanın yolları

Son dönemlerde Çukur dizisindeki performansıyla dikkat çeken Perihan Savaş, Türk sinemasının en önemli yüzlerinden biridir. Onun, filmlerine de yansıyan kendisine özgü bir giyim tarzı bulunur. Savaş'ın günlük yaşamda tercih ettikleri, hem aksesuar hem de giyim açısından günümüz modasında da sıkça tercih ediliyor. Sizlere Perihan Savaş tarzı üzerinden, bir dizi günlük kombin oluşturma önerileri listesi oluşturduk.

Perihan Savaş, Türk sinemasının en sevilen ismi ve başarılı filmlerinde oynamayaı başarmış bir aktris. Çocuk yaşlarından bu yana Şehir Tiyatroları bünyesinde sahneye çıkan sanatçı, 15 yaşından bu yana da sinemada varlığını sürdürüyor. Oynamak için hep hayalini kurduğu Bedrana romanının film uyarlamasıyla Altın Portakal'dan En İyi Kadın Oyuncu ödülünü alıp şöhreti elde eden Savaş, projelerinde giydiği kıyafet ve aksesuarlarla da oldukça ilgi görüyor. Bedrana başta olmak üzere birçok kültleşmiş karakterinde etnik ve geometrik desenleri tercih eden sanatçı, bugün halen daha katıldığı özel davet ve toplantılarda, etnik desen ve düz renk kullanımının sade yanını üzerinde taşımaya devam ediyor. Bununla da yetinmeyip geçmişten günümüze taşınan birçok aksesuar ve parçayı, eski fotoğraflarıyla temsil etmeye devam ediyor. Görüldüğü anda akla Perihan Savaş tarzını getiren gömlek, bluz gibi parçaları sizler için bir araya getirdik. İşte Perihan Savaş'ın stiliyle günlük kombin oluşturma yolları:

PERİHAN SAVAŞ STİLİ

Bu sezon için desenli modeller trendler arasında yer alsa da, tıpkı Perihan Savaş gibi düz renk, sade model kıyafetleri seven birçok kişi var. Eğer siz de o kişilerden biriyseniz, tıpkı Savaş gibi eflatun gibi genç hanımlara oldukça yakışan bir tonu taşıyan gömlekleri tercih edebilirsiniz.

Bedrana filmindeki performansıyla şöhreti elde eden Savaş, bu filmin kostümlerinde de rol aldığı başka projelerde de etnik desen kıyafetlerle seyirci karşısına çıktı. Günümüzde de etnik desen parçalar, trend olmasa da ilgiyle giyiliyor. Fotoğraftan anlaşılacağı üzere Savaş da bu parçaları, beyaz bir gömlek ve İspanyol paça ya da renkli bir pantolonla giymeyi tercih etmiş durumda.

2020 modasında geometrik desenler trendler arasında. Savaş'ın geçmişten günümüze taşınan stilinde de geometrik desenleri görmek mümkün. Özellikle sonbahar ve yaklaşan kış sezonunda, bu gömlekleri klasik bir kalem etek ile kombinleyebilirsiniz. Bu kombinler için gömleği etek içerisine koymayı tercih edebilirsiniz.

Doğayı temsil eden desenlerden hazırlanmış bir bluz, yıllardır tercih edilen üst giyim parçalarındandır. Savaş'ın üzerindeki bu bluzda günümüzde butik mağazaların vitrinlerinde kendine yer buluyor.

Kahvaltı takımı modelleri 2020

İLİŞKİLİ HABER

Kahvaltı takımı modelleri 2020

BİR YORUM YAPIN 0