En güzel şişme mont modelleri! 2021 en çok tercih edilen şişme mont modelleri

Kış mevsimine girdiğimiz şu günlerde soğuk havalara karşı koruyan birbirinden güzel şişme montlar mağazaların vitrinlerinde yer alıyor. Şişme montlar eski dönemlerden günümüze kadar sokak modasında popülerliğini koruyor. Şişme montlar hem sıcak tutup hem de günlük kombinlerinize ayrı bir hava katabilir. Bugünkü yazımızda birbirinden güzel 2021 yılının en trend olan şişme mont modellerini derledik.

Sezonun en trend şişme montlarıyla kışın hem şık olmak hem de üşümemek için aynı zamanda lahana gibi kat kat kıyafet giymek yerine rengarenk kombinler oluşturabilirsiniz. Soğuk hava şartlarını sıcacık geçirmek amacıyla üretilen kadın şişme mont modelleri, moda sektöründe gün geçtikçe daha da popüler hale geldi. Modası hiç geçmeyen şişme montlar son dönemde online yapılan defilelerde görülüyor. İtalya'nın 80'ler kuşağında ortaya çıkan paninaro akımının etkisinde kalmış İtalyan gençlerinin sarı botlarla beraber giydiği şişme montlar birçok farklı kesim modelleriyle her zevke göre tasarlanıp birçok kişiye hitap etmeye devam ediyor. Yeni sezonda da sık sık karşımıza çıkacak olan şişme montlarda özellikle kırmızı ve leopar desenler tercih edildiği görülüyor. Hal böyle iken birbirinden ünlü markalar 2021 kış kreasyonunda şişme montlara yer verdi. Peki 2021 yılında tercih edebileceğiniz en güzel şişme montlar hangileri? Gelin birlikte inceleyelim:

şişme montla yapabileceğiniz iki farklı kombin

şişme montla yapabileceğiniz iki farklı kombin

 2021 YILININ EN GÜZEL ŞİŞME MONT MODELLERİ

Malum kış mevsiminde hem şık olmak hem de üşümeden gezebilmek isterseniz şişme montları tercih edinebilirsiniz. 

zara şişme mont

zara şişme mont

Şişme mont, her sezon yeniden giyebileceğiniz, modası geçmeyen kurtarıcı parçalardan biri. Leopar desenli bu şişme mont Zara'nın en çok tercih edilen modelleri arasında yer alıyor. Her ortama uyacak ve sizi sıcak tutacak olan resimdeki şişme mont Zara markasına ait. 

ZARA / 699,95 TL. LEOPARDO - 8073/240 Kapüşonlu dik yaka, uzun kollu, şişme kaban. Önü kruvaze metal çıtçıtlı ve gizli fermuarlı ön cepli.

Kırmızı şişme mont

Kırmızı şişme mont

ZARA / SU GEÇİRMEZ KAPİTONE CEKET 399,95 TL KIRMIZI - 3046/230

Ayarlanabilir bağcıklı kapüşonlu, manşetli uzun kollu, fermuarlı ön cepli, önü fermuarlı ve metal düğmeli dik yaka mont.

En çok beğenilen şişme mont modellerinden bir

En çok beğenilen şişme mont modellerinden bir

ZARA / SU GEÇİRMEZ ŞİŞME MONT 399,95 TL SARIMSI KAHVERENGİ - 3427/712

Bağcıkla ayarlanabilir dik yaka şişme mont. Manşetleri lastikli, uzun kollu, yan cepli, kenarı elastik ve bağcıkla ayarlanabilir, önü çıtçıtlı ve fermuarlı.

ZARA / SU GEÇİRMEZ ŞİŞME MONT 499,95 TL EKRU - 4341/705

Dik yaka mont. Manşetleri içten lastikli, uzun kollu. Yan cepli, kenarı lastikli ve önden fermuarlı.

ZARA / RÜZGAR VE SU GEÇİRMEZ MONT 599,95 TL YEŞİL - 8073/233

Kuş tüyü dolgulu vücuda oturan mont. Dik yaka, uzun kollu, düğmeli manşetli, fermuarlı çıkarılabilir suni kürk kapüşonlu, suni kürk astarlı, fermuarlı ön cepli ve önü metal fermuarlı.

ZARA / SU GEÇİRMEZ ŞİŞME KABAN 599,95 TL KOYU HAKİ - 3427/707

Dik yaka şişme mont. Fermuarlı ve çıkarılabilir suni kürk şeritli kapüşonlu, manşetleri ayarlanabilir kayışlı ve içten lastikli, uzun kollu, kapaklı yan cepli, fermuarlı iç cepli, suni kürk astarlı, içi işlevsel askılı, önü fermuar ve çıtçıt kapamalı. Aynı zamanda Beyaz, siyah renleri de bulunuyor.

ŞİŞME MONTLAR NASIL KOMBİNLENİR?

Şişme mont nasıl kombinlenir

Şişme mont nasıl kombinlenir

Hem spor hem de şık parçalarla şişme montunuzu kombinleyebilirsiniz. Bu kış mevsiminde en güzel kombinleri siz oluşturmak isterseniz mutlaka yazılarımızı takip edin...

Hırka, H&M, 79,99 TL, Slochy jean, Pull&Bear, 199,95 TL, Crop mont, Zara, 399,95 TL, Sneaker, Zara, 269,95 TL, Çanta, Mango, 169,99 TL, Gözlük, Celine, 1.784,99 TL, Trendyol indirimde Şapka, Bershka, 49,95 TL

Şişme mont kombin önerileri

Şişme mont kombin önerileri

Kırmızı şişme mont, body ve triko pantolon sezonun spor ve cool parçalarında favoriler arasında... 


Şişme mont, Zara, 399,95 TL, Body, Zara, 129,95 TL, Kaşmir karışımlı triko pantolon, H&M, 379,00 TL, Çanta, H&M, 119,95 TL, Bot, Stradivarius, 349,95 TL, Gözlük, Christian Dior Homme, 2.684,99 TL (trendyol indirimde) Şapka, Zara, 119,95 TL

İskandinav tarzı dekorasyon nedir, nasıl yapılır? 2021 İskandinav dekorasyon

İLİŞKİLİ HABER

İskandinav tarzı dekorasyon nedir, nasıl yapılır? 2021 İskandinav dekorasyon
Takma kirpiklerin zararları nelerdir? Uzmanlar takma kirpik takanları uyardı...

İLİŞKİLİ HABER

Takma kirpiklerin zararları nelerdir? Uzmanlar takma kirpik takanları uyardı...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0