Yeni sezon alyans modelleri! 2021 modern alyans modelleri

Düğün hazırlıkları evresinde çok fazla düşünülen ve bir türlü karar verilemeyen alyans modellerini sizler için araştırdık. Hayatta bir kere alınacak olan ve ömrünüzün sonuna kadar severek takmak isteyeceğiniz alyans son dönemde taşlı taşsız bir çok modeli bulunuyor. 2021 alyans modelleri en trend alyans modelleri için haberimizin içeriğine göz atabilirsiniz.

Dört mevsim boyunca düğünlerin bitmediği ve birbirini seven çiftlerin güzel bir yuva kurmak için evlendiği en mutlu günde birçok kişi her şeyin dört dörtlük olasını ister. Özellikle evlenmeye karar verene çiftler evliliklerin bir simgesi olan alyans seçimi yaparken en güzelini ve ömür boyu aşklarının simgesi olacağı için en farklı alyans modeline sahip olmak istiyor. Düğün hazırlıkları, davetliler, ev eşyaları derken hayatınız boyunca takacağınız alyansınıza zaman ayırmakta güçlük çekebilirsiniz. Bu yüzden evlenmeden önce alyans modellerinizi belirleyip favorileriniz arasına eklemeniz ve gerçekten içinize sinen alyansı ömür boyu takmanız için haberimize bakabilirsiniz. 2021 yılında en son çıkan tasarım en güzel alyans modelleri sizler için bir araya getirdik.

2021 en güzel alyans modelleri

2021 en güzel alyans modelleri

2021 EN GÜZEL ALYANS MODELLERİ

2021 yılında tek taş pırlanta değerli taşlar arasında yer alan pırlantalar her zaman özel tasarım ile emek verilerek model oluşturulduğunda daha çok göz dikkat çeken taşlardır. Geçmişten günümüze hiç değişmeyen ve trend olmaya devam eden alyans modellerinden biri olan ve annelerimizi ve babalarımızın taktığı alyans modelidir. Eski dönemlerde kalın olan bu alyans 2021 yılında biraz daha ince şekliyle tasarlanmıştır.

 

 

 

İnce düz alyans modeli

İnce düz alyans modeli

Altın, gümüş, beyaz altın, pembe altın gibi birçok seçenekleri düz alyansların fiyatları ZEN 1.093 TL ile 1.184 TL arasında değişmektedir. 

2021 yılı alyans modelleri arasında yer alan tasarım alyanslar fiyatları, ZEN 1,415 TL 1,506 TL arasında değişmektedir.

Zarif ve muhteşem tasarımı ile göz dolduran bu alyanslara bayılacaksınız. Son dönemde en çok beğenilen yüzük modellerinden olan bu şık tasarımlı alyanslar hiç olmadığı kadar ön planda. Fiyatları ZEN 2,300 - 3,000 TL arasında değişmektedir. 

2021 alyans modelleri

2021 alyans modelleri

İki renkli ve pırlantalı olarak satışa sunulan birbirinden güzel olan bu alyanslar fiyatları ATASAY 4,000 - 4, 500 TL arasında değişmektedir. 

Bu modellerde son dönemlerde evlenecek çiftler tarafından en çok tercih edilenler alyans modelleridir. Sizde parmağınızda çok şık ve kullanışlı yüzükler tercih etmek isterseniz bu modelleri tercih edebilirsiniz. Bu modeller fiyatları ATASAY 4,490 - 7,515 TL arasında değişmektedir. 

Kırışıkları geciktirmek için en etkili ne yapılır? Kırışıklık giderici yöntemler...

İLİŞKİLİ HABER

Kırışıkları geciktirmek için en etkili ne yapılır? Kırışıklık giderici yöntemler...
Maydanozun cilde faydaları nelerdir? Evde maydanoz maskesi nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Maydanozun cilde faydaları nelerdir? Evde maydanoz maskesi nasıl yapılır?
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0