Hande Erçel giyince anladık! İlkokulda giydiğimiz süveterler yeniden moda oluyor...

Sen Çal Kapımı dizisinin son bölümünde Hande Erçel'in de giyişiyle artık kaçışımız olmadığını anladık. Herkes çocukluk sandığına iyice bir göz atsın; ilkokul süveterlerimiz tüm hızıyla geri geliyor.

Güzel oyuncu Hande Erçel, Murat Dalkılıç ile ayrılığı ve FOX TV'de yayımlanan yeni dizisi Sen Çal Kapımı'yla magazin dünyasının en çok konuşulan isimleri arasında yerini aldı. Yeni dizisindeki rolüyle Erçel kısa sürede ortalığı kasıp kavurdu. Son yayınlanan bölümünde Hande Erçel'in üzerinde gördüğümüz süveter ise bizi ilkokul ve ortaokul dönemlerine götürdü. Erçel'in Sen çal kapımı dizisinde giydiği süveter geçmiş yıllarda hemen hemen herkesin en az birkaç kere giydi ve o yıllarda çok popüler olan ve o döneme damgasını vuran parçalar arasındadır. 

Hande Erçel

Hande Erçel

Güzel oyuncu Hande Erçel'in giydiği süveter fiyatı dudak uçuklattı. Süveter Knitts markalı olan süveter'in fiyatı 1450 TL. Son dönemlerde oldukça popüler olan süveter modası her geçen gün trend olmaya devam ediyor. 

Birbirinde güzel gömleklerle kombinleyeceğiniz süveterler oldukça şık bir görünüm sunuyor. Belirli markalara ait olan bu süveterlerin fiyatının pahalı olduğunu düşünüyorsanız evde annenize ördürüp giyebilirsiniz.

PEKİ HANDE ERÇEL KİMDİR?

1993 yılında Balıkesir, Bandırma‘da dünyaya geldi. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Türk sanatları bölümü’nde okumaya devam etmektedir. 2011-2013 yıllarında 3mota oyunculuk atölyesinde eğitimine başladı, eş zamanlı Tiyatro Kedi’de oyun asistanlığı yaptı. Hande Erçel, 2012 yılında düzenlenen Miss Cilivaliton of the World yarışmasına katılıp Azerbaycan‘da düzenlenen bu yarışmada ikinci oldu. Oyunculuğa 2014 yılında “Çılgın Dershane Üniversitede” adlı diziyle basladı. 2014 yılında “Hayat Ağacı” adlı dizide (Selin Karahanlı) karakterini canlandırırken İdil Fırat, Fikret Kuşkan, Onur Saylak, Özge Özberk, Kenan Bal ile beraber oynadı. Hande Erçel, 2015 yılında “Güneşin Kızları” adlı dizide “Selin Yılmaz” karakterini canlandırmıştır.

Galata Kulesi nerede? Galata'da mekan önerileri ve çevresinde gezilecek yerler

İLİŞKİLİ HABER

Galata Kulesi nerede? Galata'da mekan önerileri ve çevresinde gezilecek yerler
Masumlar Apartmanı'nın Uygar'ı Alper Saldıran kimdir, kaç yaşında ve nereli?

İLİŞKİLİ HABER

Masumlar Apartmanı'nın Uygar'ı Alper Saldıran kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0