2021 kışının en trend tesettür kaban modelleri

2021 kışının en şık ve en trend tesettür kaban modellerini bir araya getirdik. Tesettür kaban modelleri arasında tercih edilen kaşe, yünlü, şişme, kapitone kumaş çeşitlerinde kapüşonlu, kürklü ve sade birçok seçenekler bulunuyor. Bu kış gardırobunuzda yer alacak olan 2021 kış kadın kaban en yeni trendleri siler için araştırdık. Haberimize göz atmadan kaban almamanızı öneririz. Detaylar haberimizde:

Soğuk havaların başlamasıyla birlikte en soğuk havalara karşı koruyacak ve içinizi ısıtacak 2021 sezonunda sıcak renkler karşımıza çıkıyor. Tesettür kaban modasında en çok tercih edilen renkler hem dinamik hem de toprak ve pastel renklerinden oluşuyor. Tamamen doğanın içinden tesettür kaban tasarımlarını bizimle buluşturan modacılar en şık ve kullanımı rahat kabanları buluşturmaya devam ediyor. Bu kış toprak ve pastel tonları ve canlı renklerden hoşlananlar ise 2021 tesettür kaban modelleri serisinde aradığını bulacak. Çünkü sarı, hardal tonları, turuncu gibi canlı renklerle tasarlanan kaban modelleri genç hanımların beğenisini topluyor. Kış boyunca sizi sımsıcak tutacak birbirinden güzel tesettür kabanları derledik. 

2021 YILI TESETTÜR KABAN MODELLERİ

Kış boyunca sizi sarmalayıp saracak olan kabanlarınızda şıklığı aramak ve özel bir tasarım aramak hakkınız. Bizler de böyle düşündük ve 2021 tesettür kabanlarını sizler için inceledik.

Tesettür şişme mont kabanı

Tesettür şişme mont kabanı

2021 yılında yine moda olmaya devam eden birbirinden güzel şişme montlar özellikle kahverengi, lacivert, pudra renkleri çok tercih ediliyor.

Sarı peluş kaban

Sarı peluş kaban

Uzun peluş kabanlar, 2021 tesettür kaban modelleri arasına girmeyi başardı. Genç tesettürlü hanımlar peluş kumaşın dokusunu ve modern yönünü ilk anda fark ediyor.

Gabardin tesettür kaban modeli

Gabardin tesettür kaban modeli

Gabardin kumaş 2021 tesettür kaban modelleri kapsamında daha uzun, daha özgün ve kullanışlı şekillerde karşımıza çıkıyor. Kaban alırken biraz klasik biraz şık bir model arıyorsanız eğer gabardin modelleri incelemenizi öneririz.

Süet, yün, kaşe, kaşmir, pamuk, peluş gibi farklı kumaş türlerinden tasarlanan tesettür kabanlar, gençlerden yetişkinlere kadar zengin bir tasarım yelpazesine sahiptir.

Tarzınıza klasik bir hava katacak aynı zamanda sıcacık tutacak bir kaşe modellerinin füme ve siyah beyaz renkleri bulunuyor. MODAALABUTİK  Fiyat  179,90 TL

Kapitone mont

Kapitone mont

Kapitone montlar bu yıl en çok sevilen modeller arasında yer alıyor. Siyah, krem, lacivert renkleri bulunuyor. VESNA 295,95TL

Peluş kap

Peluş kap

Midi boy şeklinde hazırlanmakta olan kap modelleri son dönemlerde olduğu gibi 2021 yılında da sıklıkla tercih edilen modeller arasında kendine yer bulacak.

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0