Doya Doya Moda kim elendi, kim gitti? 19 Haziran Doya Doya Moda haftanın birincisi kim oldu?

Doya Doya Moda, ekranların yeni moda programı olarak son dönemde en çok beğenilen programlar arasında yer alıyor. Doya Doya Moda'da kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadın, en uygun ve şık kıyafetleri seçerek moda alanında kendilerini ifade etmeye çalışıyor. Doya doya moda 19 Haziran puan durumu nedir? 19 Haziran Cuma Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? Puan durumu nasıl? Doya Doya Moda 71. bölüm yeni fragmanı...

TV8 ekranlarında gündüz kuşağında yer alan ve çok sevilen Doya doya yarışması tüm hızıyla bu dönemde fenomen olmaya devam ediyor. Televizyon ekranlarının ilgiyle izlenen fenomen yarışması Doya Doya Moda'da heyecan üst seviyede. Seray Sever, Uğurkan Erez, Umut Eker ve Gülşah Saraçoğlu'nun jüri koltuğunda oturduğu Doya Doya Moda'nın her bölümüne televizyon dünyasından bir isim konuk jüri olarak katılıyor.  Doya Doya Moda gün birincisi kim oldu? Doya Doya Moda 18 haziran 2021 puan durumu nasıl? Doya doya moda yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı gibi soruların yanıtları tüm izleyiciler tarafından merak konusu oldu. 

doya doya moda elenen isim

doya doya moda elenen isim

DOYA DOYA MODA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

18 HAZİRAN DOYA DOYA MODA PUAN DURUMU?

Su: 40

Birben: 40

Ferdanur: 40

Betül: 40

Emel: 40

Rabia:10

Özde:40

DOYA DOYA 18 HAZİRAN CUMA GÜNÜ KİM ELENDİ?

Bu hafta Doya Doya Moda All star evine özel bir gün olması nedeniyle de eleme olmadı.

18 HAZİRAN DOYA DOYA MODA KİM BİRİNCİ OLDU?

18 Haziran Cuma, All star konsepti en güzel şekilde oluşturmak ve jürilere beğendirmek için kıyasıya mücadele etti. Kızlarda haftanın birincisi ve kolyenin sahibi Su oldu.

1 ocak cuma doya doya moda birincisi

1 ocak cuma doya doya moda birincisi

DOYA DOYA MODA JÜRİ ÜYELERİ

Gülşah Saraçoğlu

Uğurkan Erez

Seray Sever

 Umut Eker

KEMAL DOĞULU DOYA DOYA MODA'DAN NEDEN AYRILIYOR?

Kemal Doğulu, Acun Ilıcalı'nın duyurduğu Exxen platformunda yeni bir projeye geçeceği için Doya Doya Moda programından ayrılıyor. Doğulu ayrılık haberini şu sözlerle duyurdu: “Üzülerek bu koltuktan feragat ediyorum. Buradan ayrılmak üzüyor beni elbette ama daha iyi bir şey yapmak için ayrılıyorum. Güzel projelerle çıkacağım tekrar karşınıza.” Yeni projesini sosyal medya hesabından duyuran Kemal Doğulu 1 Ocak'ta başlayacak olan Exxen'e geçecek.

Kemal Doğulu'nun yeni projesinin adı "Kemal Doğulu ile Büyük Değişim" olduğu düşünülüyor. İnstagram hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde: "Kemal Doğulu ile Büyük Değişim Size "Bu ben miyim" dedirtecek büyük değişimler için hazır mısınız?Hikayelerinizle birlikte başvurularınızı bekliyoruz!"

2021 Topuz saç modelleri! Günlük yapılan topuz modelleri hangisi?

İLİŞKİLİ HABER

2021 Topuz saç modelleri! Günlük yapılan topuz modelleri hangisi?
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0