Görünümünüzü daha şık bir hale getirecek 5 aksesuar

Kadınlar için şık bir görünüm elde etmek çok önemlidir. Kıyafetleri giyildiğinde bazen yapılan kombinler tek başına yeterli olmamaktadır. Bu şıklığı bir üst seviyeye taşımak ve görünüşü tam anlamıyla uygun hale getirmek için, şıklığınıza şıklık katacak aksesuarlar kullanılıyor. Peki görünümünüzü daha şık hale getirecek aksesuarlar nelerdir? İşte şıklığınıza şıklık katacak 5 aksesuar:

Son dönemlerde stil olmaya daha çok dikkat eden hanımlar için aksesuarlar en detay parçalar arasında dolaplarda yerini aldı. Kadınlar tarafından çokça kullanılan aksesuarlar adeta vazgeçilmez parçaları haline gelmiştir. Artık erkekler de kadınlar gibi modern görünümlü saatlerin yanı sıra kolye ve bileklikte kullanıyor. Kadınlar için son derece çeşitli olan aksesuarlar, birçok tasarımcı firmalar tarafından tasarlanıyor. Aksesuarlar tasarlandıktan sonra şık olmak isteyen tüketicilere sunuluyor. Bu sezon daha şık, stil sahibi, eğlenceli, enerjik ve sıcacık geçirmek isteyenler için sezonun aksesuar trendleri heyecan uyandıran ve beğeneceğiniz türden görünüyor. Birbirinden güzel aksesuarları neler olduğunu merak ediyorsanız haberimiz okumaya devam edin. İşte birbirinden güzel görünümünüzü daha şık bir hale getirecek 5 aksesuar:

ŞIK OLABİLECEĞİNİZ 5 AKSESUAR TRENDİ

Küçük El Çantaları

İster jean pantolonlar, ister işlemeli elbiselerle kullanın; anında yaptığınız kombinin havasını değiştirip şık bir görünüm kazandıracak. Birçok farklı kombin yaparak kullanacağınız küçük el çantalarını gardırobunuzda bulundurmayı ihmal etmeyin. 

Küçük el çantaları

Küçük el çantaları

İpeksi Fular

Gerçek ipek yerine saten de tercih edebileceğiniz birbirinden güzel renkli bu fularlar ile muhteşem görünebilirsiniz. Sadece boynunuza değil; bandana ya da çanta veya bilek aksesuarı olarak da kullanarak şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

İpeksi fular

İpeksi fular

Yuvarlak inci küpeler 

Modası geçmeyen ve bu sezonun en popüler takı trendleri arasında yer alan incileri; camel rengi örgü kazaklar gibi toprak tonlarla bir arada kullanabilirsiniz. Ayrıca inci renginde başka formlarda küpeler de tercih edebilirsiniz.

Yuvarlak inci küpeler

Yuvarlak inci küpeler

Kedi gözü gözlükler

Son yıllarda gözlüklerde en çok trend olan kedi gözü gözlüklerden yüz şeklinize uygun büyüklük ve çerçevede bir tane edinin. 

Kedi gözü gözlükler

Kedi gözü gözlükler

Slide toka

Son yıllarda yıldızlaşan parçalardan olan slide tokalar ile, kusursuz saç stili için saatler harcamak yerine kolayca stil saçlara sahip olabilirsiniz. Hem çabasız hem de oldukça üzerine düşünülmüş bir saç stili yapmak mümkün.

Slide toka

Slide toka

Bu aksesuarlarda kimi zaman bir elbiseyle uyumlu bir şekilde kullanılan ve görünümü daha yukarıya taşıyan bir saat olarak karşımıza çıkarken, kimi zamanda daha spor kombinler için küpe ve kolye modelleri olarak da kullanabilirsiniz. Unutmayın, iyi bir aksesuar her şeydir!

Ordu'ya balon turizmi geliyor! Türkiye'de balon turu yapılan yerler

İLİŞKİLİ HABER

Ordu'ya balon turizmi geliyor! Türkiye'de balon turu yapılan yerler
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0