Sezonun en çok tercih edilen trend kombin parçaları

Yeni sezonun gelmesiyle birlikte yeni trendler vitrinlerde yerini almaya başladı. Bu sezonun trendlerinden, sevdiğiniz parçaları gardırobunuza dahil ederek bunları sahip olduğunuz zamansız parçalarınızla kombinleyerek şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Bu sezonun trend parçalarını sizler için kombinler halinde bir araya getirdik. İşte bu sezonun trend parçaları..

Her ne kadar kat kat giyinmek kulağa pek hoş gelmese de kış gardırobu için şimdiden hazırlık yapmak için en uygun zaman şimdi. Retro severler, 70’li ve 80’li yılların tarzlarıyla sıcak bir kış geçirebilirler. Tasarımcılar 2020-2021 Sonbahar/Kış sezonu için yapmış oldukları tasarımlar adeta bu havayı yansıtıyor. Ayrıca 2020-2021 sonbahar-kış trendleri bunlarla sınırlı değil; iç giyimle oluşturulan sokak stilleri, nude tonlarındaki renk trendleri ve sıra dışı tasarımlara sahip kollar da ön planda yer alıyor. Uzun bir süredir moda dünyasının tasarımlarında yer almaya devam eden ekose bu senede popülerliğini koruyor. 2020-2021 sonbahar/kış sezonunda yine diğer markalar da bu deseni kullanarak, kendi estetik anlayışlarına göre çeşitli tasarımlar ortaya koydu. İşte yeni sezonun trend parçaları:

SEZONUN EN ÇOK TERCİH EDİLEN TREND KOMBİN ÖNERİLERİ

Bol bol püsküller:

Bu zamana kadar en çok dans elbiselerinde öne çıkan püskül detayları bu sezon bütün kıyafetlerde yer almaya başladı. Bu sene trend olma yolunda ilerleyen püskül detaylar ister sportif şıklığıyla tamamlayabilir ya da dilerseniz şık bir kombin oluşturabilirsiniz.

Sezonun trendlerinden püskül detayları

Sezonun trendlerinden püskül detayları

Püskül Detaylı Sweatshirt - KOTON: Siyah 64,99 TL 

Püskül Detaylı Sweatshirt - Siyah KOTON 59,99 TL

Püskül Detaylı Yelek KOTON : Siyah 107,99 TL

Püskül Detaylı Tunik KOTON: Siyah 44,99 TL

Zamansız desen: Ekose

Klasikleşmiş bir desen olan ekose, gömlekler ve takımlardan sıyrılarak tüm kıyafetlerde yer edinmeye başladı. Blazer ceketlerden elbiselere birçok yerde ekoseyi bu sezon her yerde giyebilirsiniz.

Ekose kıyafetler

Ekose kıyafetler

Ceket: Oxxo 99,95 TL 

Kuşaklı Kareli Viskon Elbise LC WAKİKİ 109,99 TL

Sezonun rengi: Kırmızı

Renklerin en dikkat çekicilerinden olan kırmızı, bu sezon markaların en çok tercih ettiği renkler arasında. Çantadan takıya, etekten çoraba her yerde kırmızı rengin enerjisini taşıyabilirsiniz.

Sezonun trend rengi kırmızı

Sezonun trend rengi kırmızı

Elbise: BSL 159,99 TL

Kolye: Yargıcı 64,95 TL

Ters örgü kazak ZARA 119,95 TL

Triko kazak ZARA: 129,95 TL

V yaka triko kazak ZARA 269,95 TL

Büyük zincirler

Alıştığımız büyük zincirler takılardan sonra kemer ve hatta kazak yakası olarak bile bu sezon kullanılıyor. Zincir seviyorsanız bu sezon kıyafetlerinizde bol bol kullanın.

Büyük zincirler

Büyük zincirler

Kazak: Trendyolmilla Kemer: Jimmy Key 29,95 TL

Büyük omuzlar ve kollar

Vatkalı omuzlar ve balon kollar elbiselere ve üst giyime ilkbahar/yaz sezonunda var olduğu gibi kış sezonunda da kendini gösteriyor. Güçlü bir görünüm sağlayan bu tür omuz ve kol şekillerine fırfırlar da stil olmaya hazırlanıyor.

Büyük omuzlar ve kollar

Büyük omuzlar ve kollar

Elbise: İpekyol Kazak: Lc Waikiki 39,99 TL

Kemer takılmış ceketler

Ceketlere başka bir form vermeye yardımcı olan bu yenilik, sokak modasına çok yakışacak gibi duruyor. Uzun pileli bir elbisenin altına tercih edebileceğiniz bu ceketlerle bambaşka bir stil yakalayabilirsiniz.

Kemer takılmış ceket modası

Kemer takılmış ceket modası

Soldaki ceket: Quzu 159,99 TL Sağdaki ceket: İpekyol 264 TL

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0