2021 Moda haftalarından seçilmiş en iyi 10 moda trendi

New York, Londra, Milano ve Paris'te moda haftaları son tasarımlar podyumdan sokaklara doğru ilerliyor.Bu yeni stiller ve moda tahminleri, baktığınız her yerde kendilerini tanıtacak. Gardırobunuzu yenilerken biraz ilham almak istiyorsanız, sonbahar/kış 2021 moda haftalarından bu en iyi moda trendleriyle her zaman bir adım önde olun. İşte 2021 moda haftalarından seçilmiş en güzel 10 moda trendi:

Moda dünyası için sakin bir yıl olmasına rağmen bu sezon ciddi anlamda cesur ve şık tasarımları gün yüzüne çıkardı. Büyük ve gösterişli blazer ceketler, cesur mavi çantalar ve şık yüz maskeleri, son haftalarda moda haftalarında öne çıkıyor. 2021'de, en etkili geçmiş yıllardan bazı parçalar bu sezonun görünümünde büyük bir rol oynadı. Her birini birbirinden güzel ve Paris'ten Milano'ya, 2021 moda haftalarında görülen en iyi moda trendlerine bakarak kendi stilinizi oluşturabilirsiniz. İşte 2021 en güzel moda trendleri

1. Büyük boy omuz çantası Boyfriend ceketler

 Büyük boy omuz çantası boyfriend ceketler

Büyük boy omuz çantası boyfriend ceketler

Uzun çizgili bir stil oluşturun ve 80'lerden ilham alan büyük boy erkek blazer ceketle şekillerle oynayın. Omuzlukların yardımıyla bu dış giyim belinize yapışır ve bacaklarınızı uzatır. Ultra modern bir tarz için bu görünümü bir çift düz bacaklı pantolon tercih edebilirsiniz. Bu trende uygun renkler toz mavisi, kömür ve nötrlerdir. Zahmetsiz ve şık bir stil elde edebilirsiniz.

Blazer ceketler

Blazer ceketler

2. Siyah yüz maskeleri

siyah yüz maskeleri

siyah yüz maskeleri

Bu şık siyah yüz maskeleri, giydiğiniz hemen hemen tüm kıyafetlere uyar ve burnunuz ve ağzınız için mükemmel koruma sağlar. Daha kolay nefes almak için ipeksi bir kumaşı tercih edin veya kendinizi süslü hissediyorsanız süslemeli bir şey seçin. Bu yüz kaplamasının arkasındaki güzellik, beraberinde gelen sınırsız şekillendirme fırsatlarıdır. 

3. Başörtüsü modelleri

Son dönem trendi Başörtüler

Son dönem trendi Başörtüler

Başörtüleri seçerken çiçek motifleri veya karmaşık desenler içeren ipeksi bir tasarım arasından seçim yapın veya koyu renkler ve blok harflerle sade tutun. 

2021 başörtü trendleri

2021 başörtü trendleri

4. Sorbe pastel tonları

Sorbel pastel tonları 2021

Sorbel pastel tonları 2021

Bu yıl hakim olmaya devam eden bir diğer trend ise pastel tonlar olacak. Soğuk nane yeşili bir kazan kıyafeti veya yumuşak lavanta büyük boy trençkot arasından seçim yapın Yumuşak tonlardaki takım elbise şıklığınıza şıklık katar ve gelecek sezonlar için en şık stillerden biri olmaya devam edecektir.

5. Sarı çantalar

Sarı çantalı kombinler 2021

Sarı çantalı kombinler 2021

Bu sezon sarı çantalar podyumları ve sokakları ele geçirdi. Bu trendin kopyalanması kolaydır ve zamansızdır. Zevkinize uygun seçebileceğiniz çok fazla renk var ve diğer canlı tonlar veya tek renkli bir toplulukla eşleştirildiğinde inanılmaz görünüyorlar. 

sarı çanta modelleri 2021

sarı çanta modelleri 2021

6. Halktan esinlenen kabanlar

sokak şıklığı 2021

sokak şıklığı 2021

Bu güzel ve karmaşık halktan ilham alan paltolarla bu sezon dışarı çıkın. Sıcaklık düşmeye başladığında, kıyafetinizi sıcak tutmak için birkaç kat narin nakış ve dantel ekleyin. Her bir dış giyim parçasındaki karmaşık goblen, tek renkli siyah veya kahverengi bir grupla harika görünüyor veya parlak ve ilginç bir seçim için bir dizi başka renkte seçin. Bu trendin stili kolay ve her vücut tipinde harika görünüyor.

kaban modelleri 2021

kaban modelleri 2021

7. Beyaz diz boyu çizmeler

Beyaz diz boyu çizmeler

Beyaz diz boyu çizmeler

Bu klasik beyaz diz boyu çizmelerle 60'lara geri dönün. Bu sezon, zahmetsiz bir his için huysuz bir stil tercih edin.

Beyaz çizme modelleri 2021

Beyaz çizme modelleri 2021

8. Sarı ve deve rengi kaban modelleri

sarı renkte kombin önerileri

sarı renkte kombin önerileri

Sarı ve deve rengi stiliyle nötr tutun. 70'lerden gelen trend ile tonları karıştırmak ve eşleştirmek, giymeyi tercih ettiğiniz kıyafetler ne olursa olsun, takımlarınıza boyut ve derinlik katar. Soğuk aylar için hardal balıkçı yaka açık kahverengi bir takım elbise veya palto ya da şık bir bronzluk t-shirt ve deve bir çift geniş pantolon deneyin.

sarı kombin şıklığı

sarı kombin şıklığı

9. Pop Blue aksesuarları

2021 aksesuar trendleri

2021 aksesuar trendleri

Kullanabileceğiniz kıyafetlerinizi güncellemek için monokrom kıyafetinize bir miktar mavi ekleyin. Parlak ton, daha derin gölgeler arasında öne çıkacaktır. Aksesuarlarınızı karıştırın ve eşleştirin ve anahtar parçalarınızı sallamanın yeni ve favori bir yolunu keşfedin.

en güzel aksesuar 2021

en güzel aksesuar 2021

10. Çantaların üzerindeki saçaklar

saçaklı çanta kombin önerileri 2021

saçaklı çanta kombin önerileri 2021

Bu sezon gördüğümüz en büyük görünümlerden biri çantalardaki saçaklanma. Püsküllerin kumaşın yakınında sallanmasına izin verin veya maksimum etki için neredeyse zemine vurmalarını izleyin. Deri saçak veya kürkten seçim yapın. Klasik bir his için kahverengi veya siyah gibi koyu tonları seçin, ancak diğerlerinden sıyrılmak istiyorsanız, kırmızı veya yeşil gibi koyu tonlarıyla kendi tarzınızı oluşturabilirsiniz.

saçaklı çanta modelleri 2021

saçaklı çanta modelleri 2021

Sefirin Kızı dizisinin Nare'si Neslihan Atagül'ün dizi kıyafetleri

İLİŞKİLİ HABER

Sefirin Kızı dizisinin Nare'si Neslihan Atagül'ün dizi kıyafetleri
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0