2021 takı trendleri neler? En güzel takı modelleri

Görünümü anında bambaşka bir havaya büründürebilen küpeler, kolyeler, bileklikler ve yüzükler kadınların en sevdiği aksesuarların başında geliyor. Gün içerisinde yaptığımız kombine göre seçtiğimiz takılar bize özel olsa da ara sıra takı trendlerini de göz önünde bulundurmak gerekiyor. 2021 İlkbahar/ Yaz sezonunun öne çıkan takı-mücevher trendlerini derledik.

Takı seçimleri yapılırken dikkat edilmesi gereken iki noktadan ilki günün trendleri, diğeri ise yaş aralığı olabilir. Takı seçiminde günün trendlerini moda olan form, renk ve tarzları belirlerken, yaş aralığı trend olmayı da etkiliyor. Son dönemde genç kadınların takı tercihleri de genellikle trendleri takip ettiğini gösteriyor. Günümüzün trendleri aksesuarlarda daha maksimalist tarzları öne çıkarıyor. Sadelik, küçük takılar, düz formlar bir süreliğine rafa kalkmış gibi gözüküyor. Üst üste kullanılan kolyeler, büyük, sallantılı küpeler, şıkırtılı ve yine üst üste çok sayıda kullanılan bileklikler ve kişiselleştirilebilir formlar genel tarzı desteklemek için kullanılıyor. Peki 2021'in takı trendleri nelerdir? En güzel takı modelleri sizler için derledik.

2021 en güzel kış takı modelleri

2021 en güzel kış takı modelleri

 2021 EN GÜZEL TAKI TRENDLERİ 

Küpe seçimleri

Karakteristik ve belirgin küpeler son birkaç mevsim için mutlaka sahip olunması gereken parçalardan ve henüz tahtlarını başka tarzlara devretmeye niyetli görünmüyorlar.

Altın kolye zincir modelleri ve fiyatları! En güzel zincir kolye modelleri İLİŞKİLİ HABERAltın kolye zincir modelleri ve fiyatları! En güzel zincir kolye modelleri

en güzel küpe modelleri

en güzel küpe modelleri

Küpelerin popülerlikleri boylarıyla orantılı olarak da artıyor. Yeni sezonda küpe tercihi  büyük ve gösterişli parçalara yöneliyor.

Kendi moda güncellemelerini bulabildikleri en uzun ve en öne çıkan küpelerle yapıyorlar.

Vitrinlerde sık sık karşılaştığımız halka küpelerin modası hiçbir zaman geçmiyor.

2021 en şık ve en güzel kol saat modelleri! Yeni sezon kol saati modelleri neler?İLİŞKİLİ HABER2021 en şık ve en güzel kol saat modelleri! Yeni sezon kol saati modelleri neler?

2021 takı trendlerinde yelpaze biçiminde açılan, altın renkleriyle zenginleştirilmiş küpeler de en sevilenlerden olarak öne çıkıyor.

Son dönemde kalp, yıldız, çiçek gibi formlarda tasarlanmış ve omuz üzerine kadar uzanan küpeler en çok tercih edilen aksesuarlar arasında yer alıyor.

Kolyeler 

Kolye modasında tek bir ürün kullanım modası neredeyse bitti.

en güzel kolye modelleri 2021

en güzel kolye modelleri 2021

Takı trendlerinde üst üste dört veya beş tane kolyenin verdiği zengin görüntü, dönemin maksimalist stilini vurgulamak için kullanılıyor.

Küpelerde seçilen antika sikke görünümlü, altın kolyeler kadınların favorisi haline geldi.

Kolye ucu kullanmayı sevmeyenler için de çok uygun ürünlerden biri olan altın zincir ise neredeyse tüm farklı formlarıyla boyunları süslüyor.

Bileklikler

Bileklikler ise iki zıt formun öncülüğünde ilerliyor.

en güzel bileklik modelleri

en güzel bileklik modelleri

İlki kelepçe formlu bilezikler, ikincisi ise yine altın renginde, küçük zincirlerin dolanmasıyla veya üst üste takılmasıyla elde edilen daha karmaşık görünümlü olanlar.

Kelepçe formlu takılarda yeni jenerasyon en çok ham, doğal görünümlü olanları, adeta elde dövülerek hazırlanmış gibi gözükenleri tercih ediyor.

Büyüklük ve gösteriş, seçimlerde yine odak noktası olarak gözüküyor. Gümüş rengine tutkusu olanlar ise bunların dev incilerle bir araya getirilmiş olanlarını seçiyor.

Yüzükler

en güzel yüzük modelleri

en güzel yüzük modelleri

Halhallar

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0