Altın kolye zincir modelleri ve fiyatları! En güzel zincir kolye modelleri

Kadınların olmazsa olmaz aksesuarlarından biri takılardır. Özellikle son dönemde çeşitliliğin artmasıyla birlikte birçok kişinin sıklıkla kullandığı tamamlayıcı parçalar arasında zincir kolyeler en üst sıralarda yer alıyor. Peki 2021 en güzel altın kolye zincir modelleri nelerdir? İşte altın kolye zincir modelleri ve fiyatlarını sizler için derledik.

Geçmişten günümüze modası hiç geçmeyen altın çeşitlerinden biri zincir modelleridir. Annelerimizin, anneannelerimizin zamanında da evlenirken taktıkları 22 ayar altın zincir modelleri şimdilerde de çok seviliyor. Birçok farklı modellerde karşımıza çıkan bu zincirlerin uçlarına takılan bazı sembollerle genç kızların beğenisine sunuluyor. Modası hiç geçmeyen altın çeşitlerinden biri olan bu zincir modeller yeni ve zarif tasarımlarıyla da her kesime hitap etmeye devam ediyor. Günlük hayatında da şık  görünmek isteyen kadınların sıklıkla kullandığı zincir kolyeler, en sade kıyafet kombinlerini bile zarif  gösteriyor. En güzel altın zincir modelleri ve fiyatlarını sizler için derledik. Gelin hep birlikte bakalım:

EN GÜZEL ALTIN ZİNCİR KOLYE MODELLERİ VE FİYATLARI

Şık, spor, alternatif kombin fark etmeksizin her kombinle kullanılabilen, geniş kullanım alanına sahip zincir kolyeler, tarzınızı özgürce oluşturmanızı sağlıyor.

Maraş Pullu 14 Ayar Altın Zincir 60 cm. Bilezikci
Fiyat 2.595,90 TL

60 Cm Uzun Halat Model Gemici Kilitli Altın Zincir ALTINPLAZA
Fiyat 2,466.46 TL

Genellikle büyük kolye uçlarına sahip olmayan zincir kolyeler hissedilmeyecek kadar hafif olduklarından rahatsızlık hissi vermiyor. Muhteşem tasarımlarıyla ortaya çıkan zincir kolyeler tarzınıza renk katmanızı sağlıyor.

En güzel tuğralı altın kolye modelleri 2021 Tuğralı altın kolye fiyatları İLİŞKİLİ HABEREn güzel tuğralı altın kolye modelleri 2021 Tuğralı altın kolye fiyatları

60 Cm 4 Numara Halat Altın Zincir ALTINPLAZA
Fiyat 847.14 TL

Büyük Yıldızlı 60 Cm Zincirli Altın Kolye ALTINPLAZA
Fiyat 2,512.49 TL

Makrome ipli çeyrek bileklik modelleri | En güzel çeyrek bileklik fiyat ve modelleriİLİŞKİLİ HABERMakrome ipli çeyrek bileklik modelleri | En güzel çeyrek bileklik fiyat ve modelleri

50 CM ALTIN ZİNCİR KOLYE 14 Ayar | 3 Gr. Sarı Altın ATASAY
FİYAT 2.235 TL

Semiz Kuyumculuk Çift Sıra Burgu Altın Zincir (Uçsuz)
3.803,11 TL

Kastilya sabunu nedir? Kastilya sabunu nasıl kullanılır? Kastilya sabunu faydaları

İLİŞKİLİ HABER

Kastilya sabunu nedir? Kastilya sabunu nasıl kullanılır? Kastilya sabunu faydaları
Canan Karatay'ın limonlu su sırrı! Limonlu su kilo verdirir mi?

İLİŞKİLİ HABER

Canan Karatay'ın limonlu su sırrı! Limonlu su kilo verdirir mi?
Barbie bebek moda yarışması başlıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Barbie bebek moda yarışması başlıyor!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0