Canan Karatay'ın limonlu su sırrı! Limonlu su kilo verdirir mi?

Son zamanlarda yapılan çalışmalar özellikle de zayıflamak isteyen kimselerin sabahları limonlu su içmeleri gerektiğini söylüyor. Çocukluğundan bu yana limonlu içmeyi adet haline getiren Canan Karatay, limonlu suyun sırrını açıkladı.

Bağırsakların aktif bir şekilde çalışmasına yardımcı olarak sindirimi rahatlatan limonlu su detoksu, düzenli tüketildiğinde yağları çatır çatır yakmaktadır. Gün içerisinde tuvalete sık çıkamayan kimselerin sabah aç karna tüketmeleri ile direkt olarak tuvalete çıkabileceği limonlu su karışımı ile kilo vermek için vücutta biriken ödemler idrar yoluyla dışarı atılır. Metabolizmanın hızlı bir şekilde çalışmasına yarayan limon suyu, yağ yakıcı etkisiyle kısa zamanda fazlalık yağlarınızdan kurtulmaya yardımcı olur. Zayıflama ve sağlıklı beslenmeye dair açıklamaları ile gündeme gelen Canan Karatay, katıldığı bir programda devamlı limonlu su içmesi gözleri üzerine topladı. Limonlu suyun sağlık açısından da çok faydalı olduğunu maddeler halinde sıraladı.

  • - Limonlu su, karaciğerin en sevdiği karışımların başında gelir.
  • - Karaciğeri toksinlerden temizlemeye yarayan limonlu su, bağışıklığı kuvvetlendirir.
  • -Metabolizma ve sindirim probleminin önüne geçer.
  • - Pektin lifi içeriği ile iştah kontrolü de sağlar.

 

ZAYIFLAMAK İÇİN LİMONLU SU NASIL YAPILIR? EVDE LİMONLU SU TARİFİ

MALZEMELER:

200 ml su
1 tane limon

YAPILIŞI:

Yukarıda belirtildiği miktardaki suyun içine limon sıkıp cezveye koyup kaynatın. Dilerseniz bu esnada limon kabuğu da içinde durabilir hatta daha da yararlı olabilir. Kaynama işlemi bittikten sonra ılık halde iken karışımı tüketebilirsiniz.

Sabahleyin aç karna limonlu su içmek zayıflatır mı? Zayıflamak için limonlu su tarifiİLİŞKİLİ HABERSabahleyin aç karna limonlu su içmek zayıflatır mı? Zayıflamak için limonlu su tarifi

LİMON SUYU NEYE İYİ GELİR? LİMON SUYU GÖBEK ERİTİR Mİ

Limon suyu içmeyen kimselere göre iki kat daha hızlı çalışan metabolizma, tüketilebilir en sağlıklı karışımlardan bir tanesidir. Eğer etkili bir diyet uygulamak istiyorsanız düzenli olarak uygulamanız gereken limon suyu aynı zamanda göbek ve basen bölgesinde biriken yağların yakımını kolaylaştırır.

Kastilya sabunu nedir? Kastilya sabunu nasıl kullanılır? Kastilya sabunu faydaları

İLİŞKİLİ HABER

Kastilya sabunu nedir? Kastilya sabunu nasıl kullanılır? Kastilya sabunu faydaları
Altın kolye zincir modelleri ve fiyatları! En güzel zincir kolye modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Altın kolye zincir modelleri ve fiyatları! En güzel zincir kolye modelleri

BİR YORUM YAPIN 4

Gürkan 3 yıl önce

Ben her sabah bir bardak içme suyuna sıkıp içiyorum, kaynatmıyorum kesinlikle. Mükemmel bir sonuç verdi. 12 kilo verdim ve bağırsaklarım gayet iyi çalışıyor..

Toplam 4 beğeni

Kübra 1 yıl önce

Ne kadar sürede verdiniz?

Toplam 0 Beğeni

mehmet 3 yıl önce

Yanlış bilgi birincisi limon sıcak suya girdimi c vitamini kaybolur. İkincisi kabuk ile olmaz kabuklarda limon ilaçlarınırken kimyasallar kalır..kabuğun soyulması lazım... selamlar

Toplam 6 beğeni

Gft 3 yıl önce

Kesinlikle göbekte etkili

Toplam 2 beğeni