Hangi pantolonla hangi ayakkabı giyilir? Pantolon altına ayakkabı seçimi nasıl yapılır

İyi giyinmek ve şık görünmek için her şeyden önce kombinleyeceğiniz parçaların uyumlu olması gerekir. Kadınların en çok yaptıkları stil hatalarından biri kombini yaptığında son olarak pantolon altına uymaya ayakkabı seçmeleridir. Bazen pantolonların kesim tipleri farklı olduğu için altına hangi ayakkabıyı tercih etmemiz gerektiğini şaşırıp kalırız. Peki hangi pantolonla hangi ayakkabı giyilir. İşte ayakkabı önerileri

Hangi ayakkabının neyle giyileceğini seçmek kolay bir iş değil ve seçim yapabileceğiniz çok şey olduğunda daha da zorlaşıyor. Giyinmeyi kolaylaştırmaya yardımcı olmak için, özellikle ayakkabılarınız söz konusu olduğunda, gardırobunuzda hangi topukluların, sandaletlerin ve spor ayakkabıların en iyi eşleştiği konusunda bir avuç dolusu kılavuz hazırladık. Kumaş, kot, İspanyol paça, dar paça pantolon, bilek boyu pantolonla giyilecek en iyi ayakkabıları kapsayan bilinmesi gereken bir kılavuz oluşturduk. Jean pantolonlarla eşleştirilmesi gereken en iyi stilleri seçtik ve bugün, geniş ayakkabılarla giyilebilecek en iyi ayakkabılara odaklanıyoruz. Hangi pantolonla hangi ayakkabı giyilir? İşte pantolon altına ayakkabı seçimi yapmanın püf noktaları:

hangi pantolonla hangi ayakkabı giyilir

hangi pantolonla hangi ayakkabı giyilir

HANGİ PANTOLONLA HANGİ AYAKKABI GİYİLİR?

Dar paçalı kısa pantolonları stilettolarla kullanabilir ve çok şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Dar ve kısa paçalı pantolonlar boyunuzu uzun göstereceği için altına filet ayakkabılar, babetler ve oxford tarzı ayakkabılarda güzel görünür.

Pantolon altına ayakkabı seçme önerileri

Pantolon altına ayakkabı seçme önerileri

Dar paçalı ve kısa pantolonları bilek detayı olan ayakkabılarla da kullanabilirsiniz. Ancak böyle bir ayakkabı kullanmak istiyorsanız uzun boylu olmanız gerekir.

Dar paçalı pantolonlarla kullanabileceğiniz bir diğer ayakkabı modeli de boğazı desenli kısa botlar ve uzun çizmelerdir.

dar paça pantolonla hangi ayakkabı giyilir

dar paça pantolonla hangi ayakkabı giyilir

Bol paça pantolonlarla son yıllarda en çok tercih edilen model dolgu topuklar.

Bunun yanı sıra takunya modeli ayakkabıları ve botları da kullanabilirsiniz. Bol paça pantolon altına giyeceğiniz dolgu topuk bir ayakkabı sizin daha uzun olduğunuz algısı yarattığı gibi pantolonun paçasını da gösterişli hale getiriyor.

İspanyol paça pantolonlarda aynı zamanda stiletto ayakkabılarda tercih edebilirsiniz.

Kısa İspanyol paça pantolon ile kısa bot modelleri tercih edebilirsiniz.

Hemen hemen çoğu şeye uyum sağlayan spor ayakkabılar özellikle jean pantolonlarla birlikte kombinlendiğinde muhteşem bir uyum sağlıyor.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın ruju satışa sunuldu! Demet Akalın'ın ruju ne kadar?

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şarkıcı Demet Akalın ruju satışa sunuldu! Demet Akalın'ın ruju ne kadar?
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0