Ünlü şarkıcı Demet Akalın ruju satışa sunuldu! Demet Akalın'ın ruju ne kadar?

Demet Akalın kendi kozmetik markasını oluşturuyor. Ünlü şarkıcı İtalya ile bağlantılı olacağını belirttiği markasıyla kozmetik ürün satışı gerçekleştireceğini açıkladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Uzunca bir süredir kendi kozmetik markasını piyasaya sürebilmek için hazırlandığı öne sürülen Demet Akalın’ın harekete geçtiği öğrenildi. Kendi markası için yoğun bir mesai harcadığını söyleyen ünlü şarkıcı, 1-2 aydır marka oluşturabilmek için uğraştığını belirtti. Akalın, markasının İtalya bağlantılı olacağını ve kozmetik ürünlerin satılacağını belirtti. 

Kozmetik markası çıkaran Demet Akalın, “DA” ismini verdiği ruj ve fondötenlerinin bugün satışa sunuldu. Ünlü şarkıcı “ heyecandan ölmek” notuyla ürünlerinin satışta olduğunu duyurdu. Akalın’ın fondöten markasının fiyatı 149 TL olduğunu söyledi.

Hangi pantolonla hangi ayakkabı giyilir? Pantolon altına ayakkabı seçimi nasıl yapılır

İLİŞKİLİ HABER

Hangi pantolonla hangi ayakkabı giyilir? Pantolon altına ayakkabı seçimi nasıl yapılır
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

aslı 2 yıl önce

ben demet akalından ruj almak istiyorum ama ben onun parasını vermicem çünkü neden niye biliyor musunuz siz ben ondan bedavaya almayı düşünüyorum ben ama bana bedavaya versin o ruj