Ana haber spikerlerinin birbirinden farklı giyim tarzları!

Farklı televizyonların ana haber bültenlerinde izleyicilerin karşısına çıkan spikerler, giyimlerine de büyük önem veriyor. Spikerlerin kıyafetlerini kim nasıl seçiyor? İşte farklı giyim tarzlarıyla çok sevilen ana haber spikerleri

Televizyon ekranlarında her akşam ana haber spikerleri izleyici karşısına geçiyor. Haber spikerleri haber sunarken adeta aralarında reyting yarışı oluyor. Kanala göre göre değişmekle birlikte genelde saat 19.00'da başlayan ana haber bültenlerinin kadın spikerleri arasında, reytingin yanı sıra şıklık yarışı da var. Nazlı Çelik, Hülya Seloni, Ece Üner, Serap Belet ve Fulya Kalfa...Farklı kanallarda izleyicilerin karşısına çıkan isimler, bülten öncesinde en şık elbiselerini giyerek kameraların karşısına geçiyor. Kadın spikerler kimi zaman çok beğeniliyor kimi zaman bazen de çok rüküş de bulunabiliyor.

İşte ekranlardaki kadın spikerlerin haber sunarken giyim tarzları;

Hülya seloni

Hülya seloni

KANAL 7 HABER SPİKERİ HÜLYA SELONİ

Nazlı çelik kıyafetleri

Nazlı çelik kıyafetleri

NAZLI ÇELİK - STAR ANA HABER

 

Ece Üner

Ece Üner

ECE ÜNER - SHOW ANA HABER

Fulya kalfa

Fulya kalfa

FULYA KALFA - CNN TÜRK

Serap Belet

Serap Belet

SERAP BELET - HABERTÜRK

Yüze kese yapmanın faydaları nelerdir? İpek yüz kekesi nasıl kullanılır?

İLİŞKİLİ HABER

Yüze kese yapmanın faydaları nelerdir? İpek yüz kekesi nasıl kullanılır?
Bayburt'ta ne yapılır, ne yenir? Bayburt'ta gezilecek yerler...

İLİŞKİLİ HABER

Bayburt'ta ne yapılır, ne yenir? Bayburt'ta gezilecek yerler...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

mustafa 3 yıl önce

Size yakıştıramıyorum yazık