Nike ve Adidas tasarımcısından ‘Tesla’ imzalı ayakkabı

Daha önce Nike ve Adidas gibi markalarla çalışan tasarımcı, Tesla imzalı ayakkabı tasarladı. Ünlü markalarda bir süre bulunmuş eski tasarımcı şimdi de elektrik vurgusuyla birlikte Tesla’yı spor ayakkabıya taşıdı. Işıklı bir krampon ayakkabı tasarımına yer veren Hussain Almossawi, dikkat çekmeyi başarıyor.

Tesla, Elon Musk’ın göz bebeği. Dünyanın en dikkat çeken elektrikli otomobil üreticilerinden olan Tesla, bir başka konsept tasarıma taşınıyor.

New York’ta yaşayan ve daha önce Nike, Adidas, EA Sports ve benzeri pek çok markayla çalışan Almossawi, fütüristik tasarım çizgisiyle biliniyor. Futbolcuların tercih ettiği bir spor ayakkabı türü olan kramponlara farklı bir bakış açısı kazandırıyor. Bir Tesla ve futbol tutkunu olan genç tasarımcı, yeni bir spor ayakkabı tasarladı.

Tesla’dan ilham alındığı için ışıklı şeritlere sahip olan ayakkabının genel anlamda akıllı bir özelliği bulunmuyor. Çok daha şık ve farklı görünmesi için oluşturulan bu konsept tasarımı gerçekten de dikkat çekiyor.

Ünlü tasarımcı yaptığı futbol ayakkabısı tasarımını paylaşarak "Sporun geleceğinin nasıl görüneceğini hayal ediyor musunuz?" dedi.

2021 kış için en şık kadın örgü atkı modelleri

İLİŞKİLİ HABER

2021 kış için en şık kadın örgü atkı modelleri
Deneyimli manken Güzide Duran Aksoy geri döndü! Amerika kabusu bitti!

İLİŞKİLİ HABER

Deneyimli manken Güzide Duran Aksoy geri döndü! Amerika kabusu bitti!
Kadıköy’de dehşete düşüren görüntüler! Yaşlı kadına bakıcı şiddeti…

İLİŞKİLİ HABER

Kadıköy’de dehşete düşüren görüntüler! Yaşlı kadına bakıcı şiddeti…

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0