Karlı havalarda ne giyilir? Kar havasında giyilecek kışlık kombin önerileri

Yasemin.com olarak sizlere stil önerilerinde bulunmaya devam ediyoruz. İstanbul'u etkisi altına alan kar yağışından sonra havalar buz kesti. Bu soğuk havalarda dışarı çıkmak için sizleri sıcacık tutacak kombinler hazırladık. İşte hem şık hem de sizi kar havasında koruyacak kışlık kombin önerileri...

Ülkemizi etkisi altına alan kar yağışıyla birlikte stilinizi bambaşka bir bakış açısıyla tamamlayabilirsiniz. Eğer hava hafif karlı ve soğuk ise, sizi sıcak tutacak ve şık görünmenizi sağlayacak kıyafet kombinleri yapabilirsiniz. Haberimizde ilham dolu kış kıyafetleri ile sizde tarzınızdan ve çizginizden ödün vermeden yapabileceğiniz kombin önerileri bulabilirsiniz. 2021 kış modasından derlediğimiz bu kombinler şık olduğu kadar üşümenizi de önleyecek. İster bir kar fırtınası, ister don tutan yerler olsun yine de her tarza hitap eden 2021 kış kombinlerinden seçebilirsiniz. Hatta kar yığınları arasında bile sokak stili yıldızlı olabilirsiniz. Kışa yaklaşım şeklinizi değiştirin. Kış demek sadece kazak veya triko demek değildir. Doğru renk ve parçaları birbiriyle birleştirdiğinizde hem stilinizi hem de modaya bakış açınızı değiştirebilirsiniz. İşte birbirinden güzel karda giyilecek kış kombin önerileri:

EN GÜZEL KIŞLIK KAR KOMBİN ÖNERİLERİ 2021

en güzel kar kombin önerileri 2021

en güzel kar kombin önerileri 2021

Soğuk havalarda sizi sımsıcak tutacak olan uzun kaşe kabanlarla birlikte kalın botlar tercih edin. Daha çok uyum sağlayan bu parçaları deri pantolonla tamamlayabilirsiniz.

Kışlık kombin önerileri

Kışlık kombin önerileri

Rahat stile en uyumlu dış giyim salaş kabanlar, özellikle sokak modasının vazgeçilmez tarzlarından olan bu birliktelikler yine bir sweat ile tamamlanabilir.

Zamansız tercih edilen triko elbiseler bizce bu kışta elinizin altında bulunması gereken anahtar parçalardan biri...

Bu sene favori parçalardan biri olan triko elbiseler uzun çizmelerle tamamlayabilirsiniz.

Şık ve gösterişli bir davet katılmak için bu kombin size çok yakışacak.

Çalışan kadınların çok seveceği bu parçalar ofiste büyük bir rahatlık sunuyor. 

Bu kış pahalı trikolara yerine fiyatı uygun ve çok kalın olmayan triko kazaklar tercih edebilirsiniz.

İstanbul'a yakın kayak merkezleri! İstanbul'da gidilebilecek kayak merkezleri

İLİŞKİLİ HABER

İstanbul'a yakın kayak merkezleri! İstanbul'da gidilebilecek kayak merkezleri
2021'de her yerde göreceğimiz en yeni patik modelleri En güzel patik modelleri

İLİŞKİLİ HABER

2021'de her yerde göreceğimiz en yeni patik modelleri En güzel patik modelleri
Trump’ın kızı Arabella’nın kıyafeti Türkiye’den

İLİŞKİLİ HABER

Trump’ın kızı Arabella’nın kıyafeti Türkiye’den
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0