Kış mevsiminde siyah nasıl kombinlenir? En güzel siyah kombin önerileri

Gardırobun olmazsa olmaz parçalarından olan siyah yaz kış en çok tercih edilen renktir. Özel davetlerden ofis yaşamına, günlük hayatın farklı ortamlarından sportif giyime kadar değişik seçenekler sunan siyah kombin şıklığı, pratik ve kurtarıcı rolleri ile sıklıkla tercih ediliyor. Kış mevsiminde kombinleyebileceğiniz en güzel siyah kombinleri sizler için araştırdık. Gelin hep birlikte göz atalım...

Her dönem olduğu gibi bu sezona da damga vuran siyah renk renklerin en asili, en klasiği, en sevileni siyah; kombin yaparken garanti renklerden biridir. Her kadının hatta erkeğin dolabında mutlaka siyah yoğunluğu vardır. Her kıyafette çok şık ve asil duran siyah rengi hemen her kıyafete uyum sağlar. Eforsuz şıklığın adresi siyah kıyafetler spor şıklıkta, ofis şıklığında, sokak stilinde her yerde tercih edebilirsiniz. Önemli olan siyah rengini nasıl kombinlemeniz gerektiğidir. Zarafeti, şıklığı ve asaleti ile siyah rengi özellikle kilosunu saklamak isteyen kadınlar tarafından en çok sevilen renktir. Özel günlerde de tercih edilen siyahı kombinlerken bazen doğru bazen de yanlış kombinleyebiliyoruz. İşte size siyah rengini doğru kombinlemenin ipuçlarını veriyor olacağız.

SİYAH RENK NASIL KOMBİNLENİR?

Siyaha yardımcı olarak kullanacağımız renk ve aksesuarlarda olduğunu unutmamamız gerekiyor. Örneğin baştan aşağı siyah bir elbise tercih etmişsek, ince gold ve ya gümüş renk bir kemerle elbisemizi hafifçe hareketlendirmek bizi şık yapacaktır. 

Tomy mix poplin detaylı sweat siyah VESNA  FİYAT 165,00 TL

Siyah rengi kombinlerken son dönemde çok sevilen vesna tarzı kıyafetler de siyah rengi kaybolmadan kombinleyebilir şıklığınıza şıklık katabilirsiniz.

Marry etek siyah marka : VESNA FİYAT 129,00 TL

Kat kat giyinme inceliklerinden biri de elbisenin içine giyilen parçalar. Mevzumuz siyah olduğuna göre en iyi beyaz gömlek yakışacaktır. Zıt renkler birbirini anlamlı kılacak; siyah elbise şıklıkta sınır tanımayacak.

KUŞAKLI SAÇ ÖRGÜ SÜVETER HOOOPS FİYAT 64,90 TL

Sportif şıklık için siyahın altına giyebileceğiniz her rengi bulunan postallar son dönemde oldukça popüler...

FİTİLLİ BOĞAZLI KAZAK SİYAH HOOOPS FİYAT 69,90 TL

Tesettür giyimde de hanımlar tarafından çok tercih edilen siyah renk, takım şeklinde kışa uyumlu giyebilir. İster pileli etek şıklığı yapabilir ya da altına pantolon giyerek daha sportif bir şıklık elde edebilirsiniz. 

Pilise etekli takım NOWAN FİYAT 199,90 TL

Dış giyimde favori olan siyah şişme mont, trençkot, kap, ve kabanlarda da kendini gösteriyor. Bej rengiyle bir bütünlük sağlayan siyah şıklığı beyaz renk ve kırmızı renkle de kombinlemeniz mümkün. 

Madrid şişme mont siyah marka : VESNA FİYAT 339,00 TL

Zayıflamak için Saraçoğlu'ndan lahana suyu tarifi! Beyaz lahana suyu ile nasıl kilo verilir?

İLİŞKİLİ HABER

Zayıflamak için Saraçoğlu'ndan lahana suyu tarifi! Beyaz lahana suyu ile nasıl kilo verilir?
Soğuk sıkım hindistan cevizi yağı nedir? Tinnaturel soğuk sıkım hindistan cevizi yağı faydaları

İLİŞKİLİ HABER

Soğuk sıkım hindistan cevizi yağı nedir? Tinnaturel soğuk sıkım hindistan cevizi yağı faydaları
Uygun fiyata alışveriş yapılabilecek antika pazarları ve spot çarşıları

İLİŞKİLİ HABER

Uygun fiyata alışveriş yapılabilecek antika pazarları ve spot çarşıları
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0