Soğuk sıkım hindistan cevizi yağı nedir? Tinnaturel soğuk sıkım hindistan cevizi yağı faydaları

Güzellik ve bakım ürünlerinde en iyi tercih soğuk sıkım yöntemi ile yapılan hindistan cevizi yağıdır. İçeriğindeki faydalı yağ asitlerini daha fazla içinde barındıran bu yöntem ile cildinize yapacağınız bakım daha etkili olacaktır. Bu konuda imdadınıza Tinnaturel soğuk sıkım hindistan cevizi yağı yetişiyor.

Soğuk sıkım hindistan cevizi yağı, maddeyi hiçbir kimyasal işleme maruz bırakmadan üretme sonucunda elde edilir. Sıkılan ürün kurudur ve kesinlikle rafine işlem görmemiş olmalıdır.Hindistan cevizinin içindeki su çıkarılarak kurutulur ve pul şekline gelecek şekilde öğütülür. Düşük bir sıcaklıkta (24-27°C) pres kullanılarak hindistan cevizi yağına ulaşılır. Besinsel nitelikleri korumanın en etkili yolu bu yöntemdir. Rafine olmadığı için kendine özgü lezzetli kokusu bozulmadan kalır.

Normalde yağlar ısıtıldığına, yağın moleküler yapısı değişir veya bozulur. Yapısı değişen veya bozulan besin tüketildiği zaman kardiyovasküler hastalıklara ve zayıf kan akışına sebep olur. Ayrıca yüksek ısıya maruz kalan hindistan cevizi yağı sebebiyle sivilce gibi deri rahatsızlıkları da görülür. Bu sebeple soğuk sıkım hindistan cevizi yağı tercih etmek çok önemlidir.

Katkı maddelerini beslenme düzeninden çıkarmaya çalışan insanlar için, soğuk sıkım hindistan cevizi yağı - katkı maddesi içermeyen ve rafine edilmeyen- daha yüksek antioksidan seviyeleri anlamına gelir. Beslenme şekliniz için daha sağlıklı ve besleyici bir seçimdir.

tıkla oku: 'TİNNATUREL' TAMAMEN DOĞAL ZEYTİNYAĞI KOZMETİK ÜRÜNLERİ NEDİR? NASIL SATIN ALINIR?

TİNNATUREL SOĞUK SIKIM HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI FAYDALARI NELER?

Çatlak, leke, kırışıklık gibi cilt sorunlarınız için kullanabilirsiniz.

Saçlarınız ve tırnaklarınız için ideal bir besleyici ve bakım yağıdır.

Soğuk sıkım hindistan cevizi yağını saçlarınızda, ellerinizde, ayaklarınızda ve tırnaklarınızda kullanabilirsiniz. Bunlara ek olarak, vücudunuzun kuru bölgelerinde de kullanabilirsiniz.

TİNNATUREL SOĞUK SIKIM HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI NASIL KULLANILIR?

Cilt, saç, tırnak bakımı için sürerek kullanabilirsiniz. Yemeklerde ve tatlılarda kullanabilirsiniz

Zayıflamak için Saraçoğlu'ndan lahana suyu tarifi! Beyaz lahana suyu ile nasıl kilo verilir?

İLİŞKİLİ HABER

Zayıflamak için Saraçoğlu'ndan lahana suyu tarifi! Beyaz lahana suyu ile nasıl kilo verilir?
Kış mevsiminde siyah nasıl kombinlenir? En güzel siyah kombin önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Kış mevsiminde siyah nasıl kombinlenir? En güzel siyah kombin önerileri
1 kilo Türk saçı 10 bin TL! Duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi...

İLİŞKİLİ HABER

1 kilo Türk saçı 10 bin TL! Duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0