'Tinnaturel' tamamen doğal zeytinyağı kozmetik ürünleri nedir? Nasıl satın alınır?

2012 yılında Natürel Sızma Zeytinyağı serüvenine başlayan Tinnaturel markası kozmetik dünyasına yeni bir soluk getirdi. İçerisinde sadece saf zeytinyağı bulunan 1. sınıf kalitede masaj yağları, cilt bakım kremi ve kantaron balmı piyasaya sürdü. Gelin birlikte bu ürünleri inceleyelim...

Zeytin ve zeytinden üretilen saf yağın faydaları saymakla bitmiyor. Kur'an-ı Kerim'de övülen besin olarak tanınan zeytin ve zeytinyağı; saç bakımı,cilt bakımı,sıtma tedavisi,kanser tedavisi,tansiyon tedavisi,kalp sağlığı gibi hastalıklara şifa oluyor. Peygamber Efendimizin: “Zeytinyağını yiyin ve sürünün çünkü o bereketli bir ağacın ürünüdür.” diyerek övdüğü besinlerden biri. Tinnaturel markası da 2012 yılında Manisa'da tesis kurarak, yıllardır 1. sınıf kalitede zeytinyağlar üretiyor. %100 müşteri memnuniyet garantili olan zeytinyağlarına yeni bir soluk getiren Tinnaturel markası cildinize ve vücudunuza bakım yapabileceğiniz ürünleri raflara dizdi. Doğal beslenmeyi ve doğal ürünlerle bakım yapmayı tercih edenlerin dikkatini çeken bu ürünler hakkında merak edilenleri mercek altına aldık.

TİNNATUREL CİLT BAKIM VE MASAJ YAĞI

İnsanlık tarihinin en eski cilt bakım ürünü ve Antik Yunan kadınlarının güzelliklerinin sırrı olan zeytinyağının aromatik çiçek yağları ile karışımı cildinizi gençleştirmesi ve güzelleştirmesinin yanı sıra, içerdiği polifenoller, antioksidanlar, zengin E vitamini ve diğer mucizevi bileşenleri ile sağlıklı bir vücuda sahip olmanıza yardımcı olacak. Gül, Zambak, Mavi Anemon, Lavanta, Yasemin ve Biberiye aromalı Tinnaturel Cilt Bakım ve Masaj Yağları; yaşlanmayı geciktirici etkisi, nemlendirici, besleyici,lekeleri giderici, yara yanık, sivilce, doğum izleri giderici etkilere sahiptir. Tüm bu etkilerin yanı sıra rahatlama ve tazeleme için günlük masaj yağı olarak kullanabilirsiniz. Cildinizin istediğiniz bölgesine hafifçe masaj yaparak uygulayabilirsiniz.

TİNNATUREL CİLT BAKIM KREMİ

%100 doğal zeytinyağı ve koruyucu, renklendirici, paraben, alkol gibi hiçbir kimyasal ve zararlı madde içermeyen ve yenilebilir içerikle üretilen Tinnaturel Cilt Bakım Kremi vazgeçilmez cilt bakım ürününüz olacak. Tinnaturel Cilt Bakım Kremi, içeriğinde yer alan 1/3 oranında Naturel Sızma Zeytinyağının yanı sıra Hindistan Cevizi Yağı, Shea Butter ve Balmumu ile cildinizin ihtiyacı olan tüm mineral ve vitaminleri tek başına karşılamaktadır. El, yüz, dirsek ve topuk bölgelerinin nemlendirilmesi ve yumuşatılmasında kullanabileceğiniz gibi güneş sonrası esneklik kazandırıcı ve besleyici ve soğuk havalarda el çatlaklarına karşı güvenle kullanabilirsiniz. Tamamen doğal malzemelerden hiçbir katkı maddesi içermeden el ile üretilen Tinnaturel Cilt Bakım Kremini günün ihtiyaç duyduğunuz her anında kullanabilirsiniz.

TİNNATUREL KANTARON BALMI

Tinnaturel Kantaron Balmı, doğanın mucizevi şifa kaynağı "Sarı Kantaron Çiçeği Yağı" ile Hindistan Cevizi Yağı, Shea Butter ve Balmumu gibi tamamen doğal ve yenilebilir malzemelerden el yapımı olarak geliştirilmiştir. Binlerce yıldır yaralanmaların , yanık vakalarının, mide hastalıklarının tedavisinde kullanılan Kantaron Yağını diğer doğal ve faydalı içeriklerle zenginleştirerek Tinnaturel Kantaron Balmı elde edildi. Tinnaturel Kantaron Balmı'nı kesik, yara, pişik, sivilce ve yanık vakalarında kullanabileceğiniz gibi içerdiği hücre yenileyici ve besleyici vitaminleri sayesinde günlük cilt bakım ürünü ve kırışıklık karşıtı olarak da güvenle kullanabilirsiniz.

PEKİ BU ÜRÜNLERDEN NEREDEN ALINIR?

Eğer bu ürünleri merak edip satın almak istiyorsanız www.tinnaturel.com olan resmi adresten ulaşabilirsiniz. 0537 556 02 56 numarayı arayarak bilgi alabilirsiniz.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0