Tesettürde sweatshirt nasıl kombinlenir? 2021 tesettür sweatshirt modelleri

Kapşonlu sweatshirtler kadınların kendilerini rahat ve şık hissetmek istedikleri her an tercih ettikleri parçaların başında geliyor. Son zamanlarda tesettür modasında en hit parçalar arasında yer almaya başladı. Modacıların tesettüre uygun uzun model tasarımıyla gündeme gelen sweatshirtler nasıl kombinlenir? 2021 tesettür swetshirt modelleri nelerdir? Ayrıntılar için haberimizin içeriğine göz atmayı unutmayın...

Sweatshirtler bu sene gündelik hayatta çabasız şıklığın popüler parçalardan biri haline geldi. Tesettür modasında da kendini gösteren sweatshirtler doğru kombinlendiği takdirde ofis şıklığında da tercih edilebilir. Zahmetsiz şıklığı yakalamak için en sevdiğiniz sweatshirt ve en sevdiğiniz kot pantolonu bir araya getirebilirsiniz. Bunun için yüksek belli pantolon ve kısa sweatshirt modellerini tercih edebilirsiniz. Rahat giyinmeyi seven tesettürlü kadınlar için son dönemler için sweatshirt trendi son derece sevindirici bir haber. Eğer siz de günlük hayatta rahat giyinmeyi seviyorsanız rahatlığın yanında stil sahibi görünmeyi de elde edeceğiniz harika kombinler hazırladık. Trendi en iyi şekilde uygulamak için derlediğimiz kombinlere mutlaka göz atın.

TESETTÜRDE SWEATSHİRT NASIL KOMBİNLENİR?

Sweatshirt'lerinizi son zamanlarda sokak modasında gücünü geri kazanan eşofman altları ile kombinleyin. Altına giyeceğiniz topuklu ayakkabıyla da baştan aşağı oluşan spor görünümünüze feminen bir hava katın.

BRODE YAKALI SWEATSHIRT GÜL KURUSU MANUKA
FİYAT 159,90 TL 

Skuba Sweat Siyah Marka : VESNA
FİYAT 165,00 TL

Dolayısıyla kapüşonlu parçaları kombinlemek için altın kuralın renk uyumu yakalamak olduğunu bilmenizde fayda var.

Selanik Sweat Gri Marka : VESNA
FİYAT 129,00 TL

Mutlaka seçtiğiniz pantolon modeli ile bir uyum yakalamak zorunda değilsiniz. Ayakkabınızla ya da seçtiğiniz bir aksesuar ile de mükemmel bir renk uyumu yakalayabilirsiniz.

Fiyonklu Selanik Sweat Gri Marka : VESNA
FİYAT 129,00 TL

ALOON SWEATSHİRT - SİYAH HOOOPS
FİYAT 69,90 TL

Kot pantolonlarla özellikle sportif bir duruş yakalamak isteyenler tercihini gönül rahatlığı ile kapüşonlu sweatshirt modellerinden yana kullanabilir. 

En iyi kaş maskaraları ve fiyatları 2021! Kaş maskarası nasıl kullanılır?

İLİŞKİLİ HABER

En iyi kaş maskaraları ve fiyatları 2021! Kaş maskarası nasıl kullanılır?
Dutch baby nedir ve Dutch baby nasıl yapılır? Evde Dutch baby yapmanın püf noktaları

İLİŞKİLİ HABER

Dutch baby nedir ve Dutch baby nasıl yapılır? Evde Dutch baby yapmanın püf noktaları
Doğal taşlar nedir, doğal taşlar ilk ne zaman kullanıldı, özellikleri neler?

İLİŞKİLİ HABER

Doğal taşlar nedir, doğal taşlar ilk ne zaman kullanıldı, özellikleri neler?
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0