Son zamanların trend alarmı: Fiyonk şıklığı | En güzel fiyonk detaylı kıyafet ve aksesuarlar

Çok eski dönemlerde sıklıkla kullanılan fiyonk modası geri geliyor. Son birkaç aydır tasarımcılar tarafından koleksiyonlarında yerini alan fiyonk detayları popüler olacak gibi duruyor. Bu nedenle de 2021 yılında gardıroplarınızda yer vereceğiniz fiyonk modellere gelin hep birlikte bakalım. 2021 yılının yeni trend modası fiyonklu modeller şiddetle tavsiye ediliyor.

Kıyafetlerde ve aksesuarlarda detay sevenlerin çok mutlu olacağı bir haber var! Son günlerin en popüler trendi haline gelen fiyonk geri geldi. Hem kıyafette hem de aksesuarlarda yerini alan fiyonklar hemen hemen her kombininize uyum sağlayarak fiyonk kondurarak anında şıklık oranını yükseltebilirsiniz. Günlük kombinlerinizden gece kombinlerinize kadar tercih edeceğiniz fiyonk detayı önümüzdeki senede moda olmaya devam edecek gibi duruyor. Fiyonklar podyumlardan vitrinlere inmeye devam ederken nasıl kombinlerde de kullanıldığını görmek için bu yazımızı okuyabilirsiniz. Fiyonk modası böyle giderse hiç tükenmeyecek gibi görünüyor.

EN GÜZEL FİYONK DETAYLAR

Bu trendle ilgili en muhteşem şey, küçük bir fiyonk veya birkaç cm kurdele alarak oldukça ucuza kendiniz yapabilirsiniz. 

Kazaklarınıza, elbiselerinize ve aksesuarlarınızın bir köşesine kolayca dikebilirsiniz. 

Fiyonk trendini kombininize adapte etmenin en pratik yollarından birisi saç aksesuarı olarak kullanmak. 

Çok uzun yıllar önce modanın yön belirleyicisi olan fiyonk yeniden gündeme gelmeye başladı. Son birkaç aydır podyumlarda ve ünlü moda tasarımcılarının koleksiyonlarında yer aldığı görülmektedir.

Bu nedenle de 2021 yılında gardırop değişikliği yapacak olanlara fiyonklu modeller tercih etmeleri şiddetle tavsiye ediliyor. 2021 yılının yeni trend modası fiyonk geri geldi.

YENİ TREND MODASI FİYONK KULLANIM ALANLARI

- Fiyonklu elbise modeller

fiyonklu elbiseler

fiyonklu elbiseler

Saça fiyonk takmak

Fiyonklu ayakkabılar

Gece kıyafetlerinde fiyonk detayı

Tırnaklarda fiyonk Modası

Dekolte sevenlere sırt dekoltesinde fiyonk detayı

Gelinliklerde de fiyonk

- Gömleklerde fiyonk

Münih nerede? Münih'te gezilecek en iyi 6 yer

İLİŞKİLİ HABER

Münih nerede? Münih'te gezilecek en iyi 6 yer
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0