Poplin kol gömlek nedir? En güzel poplin kol gömlek modelleri

Son dönemde çabasız şıklık için en çok tercih edilen parçalardan biri poplin kol kumaş gömlekler oldu. En çok sevilen kumaş türlerinden poplin kumaş özellikle gömlekler yumuşak yüzeyi sebebiyle de güzel duruyor. Sizde moda sektöründe en çok tercih edilen poplin kol gömlek detaylı modelleri merak ediyorsanız haberimizin içeriğine bakmayı unutmayın.

Poplin kumaşlar tekstilde önde gelen kumaş çeşitlerinden biri olmasının yanı sıra çok yönlü bir kumaş olduğu için modacılar tarafından en çok tasarlanan kumaşlar arasında yer alıyor. Bu kumaş gömlekler, alçaklar veya pijamalar, elbiseler ve üstler dahil olmak üzere kadın kıyafetleri, spor giyim, zengin döşemeler ve ayrıca çerçeveler ve duvar asma gibi dekoratif eşyalarda kumaş olarak kullanılır. Hem günlük hem de şık bir yere giyeceğiniz birbirinden güzel ve tasarım poplin kol gömlekler bulunuyor.  Şimdilerde hem günlük hem de ünlü markaların el attığı bir kumaş haline poplin yapı olarak sağlam ve çok yönlüdür. Poplin kol gömlek detaylı gömlekler tesettürlü hanımlarında en çok tercih ettiği modeller arasında yer alıyor. Hemen her tarza uyum sağlayan poplin kol gömlek modellerine gelin hep birlikte bakalım.

EN ŞIK POPLİN KOL GÖMLEK MODELLERİ

en güzel poplin kol gömlek modelleri 2021

en güzel poplin kol gömlek modelleri 2021

Pull & Bear Kadın Beyaz Balon Kollu Poplin Gömlek 
FİYAT 29,95 TL

İster günlük ister ofis stilinde rahatlıkla kullanabileceğiniz gömleği jean pantolonlar ve topuklu terlikler ile tercih edebilirsiniz. Sonbahar aylarında vazgeçilmeziniz olacak gömlek stilinize çok yakışacak. 

poplin gömlek kombinleri

poplin gömlek kombinleri

NGSTYLE Kolu Şeritli Balon Kol Gömlek
FİYAT 89,99 TL

en şık poplin gömlek modelleri

en şık poplin gömlek modelleri

Modamızbir Kol Detaylı Bayan Poplin Gömlek 
FİYATI 44,95 TL

Beyaz Nakışlı Prenses Kol Poplin Gömlek
FİYAT 80,00 TL

Salaş poplin gömlek modeli yarım kol detaylı olup yanları lastikli ve fırfırlıdır.

Marka: NEW NOW Fisto Detaylı Balon Kol Poplin Gömlek Mavi
FİYAT 79,99 TL

Marka: NEW NOW Fisto Detaylı Balon Kol Poplin Gömlek Siyah
FİYAT 79,99 TL

En güzel gecelik modelleri hangileri?  2021 en rahat ve şık gecelik modelleri

İLİŞKİLİ HABER

En güzel gecelik modelleri hangileri? 2021 en rahat ve şık gecelik modelleri
Doğu Ekspresi'nden bilet nasıl alınır? Doğu Ekspresi bilet bulma yolları 2021

İLİŞKİLİ HABER

Doğu Ekspresi'nden bilet nasıl alınır? Doğu Ekspresi bilet bulma yolları 2021
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0