Beyaz gömlek nasıl kullanılır? En şık beyaz gömlek modelleri

Beyaz gömlek her ne kadar ofis atmosferine yakıştırılsa da birçok farklı kullanım seçeneklerine sahip olduğu için her zaman kilit bir kıyafettir. Kadınların dolaplarında olmazsa olmaz parçalardan biri olan beyaz gömlek doğru parçalarla kombinlendiği takdirde çok sık bir görünüm elde edebilirsiniz. Gel,n hep birlikte bu sene göze çarpan en güzel beyaz gömleklerine birlikte bakalım.

Geçmişten günümüze modası hiç geçmeyen beyaz gömlekler hem ofiste hem de sokak stilinde birçok yerde stilinizin tamamlayıcı parçası olarak trend olmaya devam ediyor. Son zamanlarda birbirinden farklı tasarımıyla cezbeden beyaz gömlekler kusursuz bir görünüm sağlıyor.  Özellikle buruşuk görünümüne aldırmadan kullanılan oversize beyaz gömlekler gün geçtikçe daha fazla parçayla bir araya gelerek cool bir etki yaratıyor. Aslında bu kısımda ilk yapılması gereken beyaz gömleklere biraz daha yatırım parçası gözüyle bakarak alternatif seçimlere yönelmek.  Fit kesim, oversize ve farklı tasarıma sahip kapsül bir üçlü yaratarak değişik kombinasyonlar oluşturabilirsiniz.

Peki beyaz gömlekleri nasıl kullanabiliriz?

Son dönemlerin popüler trendi olan bebe yakalar hem sweatshirtlerde hem de gömleklerde kendiniz gösteriyor. 

Özellikle denim pantolonlarla iyi bir ikili olan bol gömleklerin gelişi güzel tavrı ise görünümünüze ayrı bir hava katacaktır. 

En güzel minimalist küpe modelleri! 2021 yılında öne çıkan küpe modelleriİLİŞKİLİ HABEREn güzel minimalist küpe modelleri! 2021 yılında öne çıkan küpe modelleri

Bu yüzden giydikten sonra üzerinizde nasıl durduğu ile ilgili çok fazla düşünmeyin. Zarif stilettoları şık bir tamamlayıcı olarak, sneaker ya da botlarınızı  ise cool bir etki yakalamak için kullanabilirsiniz.

OXXO; Beyaz Fırfır Detaylı Crop Gömlek
FİYAT 139,95 TL

Daha üzerinize oturan fit ya da normal kesimli gömlekleri ise kolej havasını yakalamak için kullanabileceğiniz gibi klasik bir şıklık yapabilirsiniz.

HOOPS; Balon kol gömlek
FİYAT 89,90 TL

Bu tarz stiller kumaş pantolonlarla iyi bir birliktelik oluşturduğu için ofis ortamı dahil her yere uyum sağlayacaktır.

ZARA Cepli gömlek manşetli uzun kollu
FİYAT 269,95 TL

Eğer spor şık görünümler size daha uygun geliyorsa tamamlayıcı olarak sneakerlara veya makosenlere yönelebilir, aksesuar kullanımını ön plana çıkartabilir bambaşka bir görünüm elde edebilirsiniz.

En çok tercih edilen sahan seti modelleri ve fiyatları

İLİŞKİLİ HABER

En çok tercih edilen sahan seti modelleri ve fiyatları
Pastel renkler nelerdir? Pastel tonlarda kombin nasıl yapılır? Pastel renk kıyafetler...

İLİŞKİLİ HABER

Pastel renkler nelerdir? Pastel tonlarda kombin nasıl yapılır? Pastel renk kıyafetler...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0