2021 gömlek yaka modelli kıyafet trendi! En güzel gömlek yakalı kombin önerileri

2021 yılının en popüler trendlerinden biri olan gömlek yakalar birçok kadının gardırobunda yerini aldı. Hem şık hem de sportif olan gömlek yakalı kıyafetler sweartshirtlerde çok fazla karşımıza çıkıyor. Moda tasarımcıları tarafından birçok farklı çeşidi yapılan gömlek yaka modelli kıyafetler zamansız şıklıkta muhteşem bir görsel şölen sunuyor. Peki ama nasıl? İşte merak edilen sorunun yanıtı:

Kıyafetlerde yaka geçmiş yıllardan itibaren günümüze kadar yansıyan bir moda akımıdır. Bu moda akımını o dönemlerde okullara kadar yansımış önlüklerde görmüştük. Her dönem olduğu gibi bu yıl da geçmişten günümüze gelen moda akımlarından biri de yaka modeller oldu. Özellikle tesettür giyimde göreceğimiz yaka modelli kıyafetler şıklığınıza şıklık katacak. Her zevke ve her yaşa uyum sağlayan bu yakalar, jeanlarla ve spor ayakkabılarla kombinleyerek rahat bir stil oluşturabilirsiniz. İsterseniz ofis şıklığı için resmi olmanız gereken bir toplantıda tek başına ya da üzerine ceket alarak deneyebilirsiniz. Eğer uzaktan eğitimde online olarak katılıyorsanız da bir yakalı sweat ya da süveter giyip yakalarını öne çıkarabilirsiniz. 

EN GÜZEL YAKALI KIYAFET MODELLERİ

Bu sezon markaların en çok yer verdiği tasarımlardan biri, yakalı triko ve sweatshirtler, İster koyu tonlarda isterseniz de açık tonlarda bulabileceğiniz birçok model bulunuyor. 

en güzel yakalı sweatshirtler

en güzel yakalı sweatshirtler

Tesettür giyimde de kendini tuniklerle gösteren bu yakalı sweatshirtler bağımlılık yapacak gibi duruyor. Hem de koyu tonlarla değil, morlar, su yeşilleri, turuncularla oldukça enerji dolu fazlasıyla tatlılar

en şık yakalı kombin önerileri

en şık yakalı kombin önerileri

Tişörtlerden elbiselere, kazaklardan hırkalara her şeyde bu yakalar olacak.

en güzel yakalı elbise modelleri

en güzel yakalı elbise modelleri

Vücut tipinize ve tarzınıza en yakın olan siyah elbiseyi seçin ve senelerce gardırobunuzun en hayat kurtarıcı parçalarından biri haline gelsin. 

Şubat ayında ne giyilir? Şubat ayına özel kombin önerileri İLİŞKİLİ HABERŞubat ayında ne giyilir? Şubat ayına özel kombin önerileri

Birçok farklı yaka seçenekleriyle vitrinlerde yerini alan bu modelleri deri pantolonla kombinleyerek şık bir görünüm elde edebilirsiniz. 

Muhabbet kuşu bakımı nasıl yapılır? Muhabbet kuşu nasıl yıkanır

İLİŞKİLİ HABER

Muhabbet kuşu bakımı nasıl yapılır? Muhabbet kuşu nasıl yıkanır
Şubat ayında ne giyilir? Şubat ayına özel kombin önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Şubat ayında ne giyilir? Şubat ayına özel kombin önerileri
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0