Şubat ayında ne giyilir? Şubat ayına özel kombin önerileri

Kış mevsiminde içinizi sımsıcak tutacak kombin önerilerini sizlerin beğenisine sunuyoruz. Bahar aylarına geçiş mevsimlerine adapte olmak için ikili takımları ve kap modellerini birlikte deneyebilirsiniz. Şıklığınıza şıklık katacak ile değişen hava koşullarında şık kombinler yapmak için haberimizin içeriğinde bulunan detaylara göz atmayı unutmayın.

Kış mevsiminde havaların soğumasıyla birlikte her ay giyim koşulları değişiyor. Özellikle şubat ayında yağan karla birlikte tercih edebileceğiniz birçok kıyafet seçenekleri bulunuyor. Şubat aylarında hava koşullarından dolayı kombin yapmakta zorlanabilirsiniz. Ama size sunacağımız birkaç püf noktasıyla kolayca kombinlerinizi hazırlayabilirsiniz. Özellikle muhafazakar kadınların çok beğeneceği ve tarzlarına uyum sağlayacak bu kıyafetlerle hem şık hem de tarz bir şıklık elde edebilirsiniz. Gelin hep birlikte 2021 senesinin ikinci ayı şubat ayında neler giyilir, kıyafetler nasıl kombinlenir? Hep birlikte bakalım...

Şubat ayında kombin yaparken soğuk havayla birlikte kendinize zamansız bir şıklık yapabilir görünümünüzü renk katabilirsiniz.

Kombin oluştururken özellikle mevsim geçişlerinde kadınların kurtarıcısı kap modelleri ve ikili takımlar oluyor. Kadınlar için hazırladıkları kombinler de kap modellerini tercih ederlerse tüm koşullarda şık görünüm sağlamaktadır.

En güzel minimalist küpe modelleri! 2021 yılında öne çıkan küpe modelleriİLİŞKİLİ HABEREn güzel minimalist küpe modelleri! 2021 yılında öne çıkan küpe modelleri

Ayrıca ikili takımlar da mevsim geçişlerinde hem rahat hem de şık kombin imkanı sunuyor. 

Giy-çık kombinlerde monokrom stilde olan ürünler ile istenilen görünüme kavuşuluyor. Soğuk havalarda lacivert kalın kumaşlı kap modelini hardal ikili takım ile kombinlerken, kiremit rengi eşarp ile kombininize son dokunuşu yaparak tarzınıza uygun bir şıklık elde edebilirsiniz.

2021 yılının rengi gri ve sarı nasıl kombinlenir? İLİŞKİLİ HABER2021 yılının rengi gri ve sarı nasıl kombinlenir?

Dilerseniz bahar aylarında krem rengi kap modellerinde bel detaylı olanlarından bedeninize uygun olanı tercih edebilir, siyah ikili takım ile kombinleyebilir, eşarp yerine açık tonlarda şal tercih ederek ferah bir görünüm oluşturabilirsiniz.

En kolay eyeliner nasıl çekilir? Eyeliner çekme yöntemleri nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

En kolay eyeliner nasıl çekilir? Eyeliner çekme yöntemleri nelerdir?
2021 yılının rengi gri ve sarı nasıl kombinlenir?

İLİŞKİLİ HABER

2021 yılının rengi gri ve sarı nasıl kombinlenir?
2021 gömlek yaka modelli kıyafet trendi! En güzel gömlek yakalı kombin önerileri

İLİŞKİLİ HABER

2021 gömlek yaka modelli kıyafet trendi! En güzel gömlek yakalı kombin önerileri
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0