2021 yılının rengi gri ve sarı nasıl kombinlenir?

Farklı unsurların birbirini desteklemek için nasıl bir araya geldiğini vurgulayan iki bağımsız renk, 2021 Pantone Rengi'nin havasını en iyi şekilde ifade ediyor. Pantone‘nin alışkanlık haline gelen yılın rengini belirlemede sürpriz yapılarak iki renk birden seçildi. Ultimate gri ve sarı match edilirken nelere dikkat etmek gerekir? Gelin hep birlikte 2021 yılının rengi gri ve sarı nasıl kombinlenir onlara bakalım...

Ultimate gri ve sarı 2021 Pantone renklerinin havasını en iyi şekilde ifade ediyor. Kaya gibi sağlam, pratik ve aynı zamanda sıcak ve iyimserliğin özeti olan bu iki renk, geçtiğimiz yıl klasiğe dönmeyi tercih eden Pantone’nin yeni ve modern bir karar almaya çalıştığını gösteriyor bizlere. Bir yanda Güneş’ten ilham alan sarı, diğer yanda melankolik gri var, bu ikilinin hislerimize yeterince tercüman olduğunu söyleyebiliriz. Buna örnek olarak da dünyanın bir tarafının sert, dayanıklı ve güçlü iken diğer tarafının iyimser ve naif olmasını gösterdi. Elbette gri sert ve dayanıklılığı temsil ederken, sarı ise daha yumuşak ve iyimser bir duruşun temsilcisi oluyor.

2021 YILININ RENGİ GRİ VE SARI RENK NASIL KOMBİNLENİR?

2021 yılının rengi gri ve canlı sarı rengi nasıl kombinlenir

2021 yılının rengi gri ve canlı sarı rengi nasıl kombinlenir

Kıyafet alışverişlerinin en klasik ve vazgeçilmez renklerinden biri olan gri, nötr görüntüsüne rağmen hem yaz mevsiminde hem de kış mevsiminde birçok kadın tarafından severek kullanılıyor. 

Hırkalar nasıl kombinlenir? 2021 tesettür modasında öne çıkan hırka modelleriİLİŞKİLİ HABERHırkalar nasıl kombinlenir? 2021 tesettür modasında öne çıkan hırka modelleri

gri renk nasıl kombinlenir

gri renk nasıl kombinlenir

Gri gibi tek başına bile güçlü görünen bir rengi bu senenin seçilen bir diğer rengi olan canlı sarıyla kullanabilir ve kombinizi daha canlı ve sıcak hale getirebilirsiniz.

sarı renk nasıl kombinlenir

sarı renk nasıl kombinlenir

 Sarı oldukça iddialı bir renk olduğundan belki de bu eğilimler kıyafet seçimleri zamanla şekillenecek.

en güzel kombin önerileri 2021

en güzel kombin önerileri 2021

Yasemin.com ekibi olarak bize göre canlı sarıyı hakim renk olarak tercih edebilir ya da bu canlı rengi aralara serpiştiren bir görünüm yakalamaya çalışabilirsiniz. 

Pastel renkler nelerdir? Pastel tonlarda kombin nasıl yapılır? Pastel renk kıyafetler...İLİŞKİLİ HABERPastel renkler nelerdir? Pastel tonlarda kombin nasıl yapılır? Pastel renk kıyafetler...

Canlı sarı rengini kombinleyeceğiniz ve uydurabileceğiniz en uyumlu renkler arasında siyah rengi yer alıyor.

Pantone renklerde bu senenin renklerinden biri olarak seçilen ultimate gri çok daha kolay ve hızlı kombinlenmektedir. Tesettür modasında da kendine çok güzel yer edinen gri rengi neredeyse her renkle birlikte tercih edilebilir. Modacılar tarafından tasarlaması keyifli hale gelen gri rengi daha tercih edilebilir kılacaktır.

Leblebi kilo aldırır mı? 3 günde 4 kilo verdiren leblebi diyeti

İLİŞKİLİ HABER

Leblebi kilo aldırır mı? 3 günde 4 kilo verdiren leblebi diyeti
Şubat ayında ne giyilir? Şubat ayına özel kombin önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Şubat ayında ne giyilir? Şubat ayına özel kombin önerileri
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0