Leblebi kilo aldırır mı? 3 günde 4 kilo verdiren leblebi diyeti

Uzmanlar tarafından sarı leblebiye göre beyaz leblebinin daha fazla lif içerdiği ve dolayısıyla da diyette tercih edilebilecek en ideal atıştırmalıklardan olduğunu belirtiyor. Peki 3 günde 4 kilo verdiren leblebi diyeti nedir, leblebi kilo aldırır mı? Leblebi ile kilo verme...

3 gün kadar kısa bir sürede 4 kilo kadar zayıflattığı öne sürülen meşhur leblebi diyeti, forma girmek isteyenlerin denediği zayıflama yöntemlerinden biridir. Besin değeri zengin olan nohudun işlenmesiyle elde edilen leblebinin sarı ve beyaz olmak üzere iki çeşidi vardır. Kabuklarını soyarak yiyebileceğiniz sarı leblebi yerine, besin değerini azaltmadan kabuğuyla yiyebileceğiniz beyaz leblebinin hem sağlık hem de diyet bakımından daha faydalı olduğu öne sürülmektedir. Özellikle de beyaz leblebinin lif miktarı diğerine göre daha fazla olduğu için diyette sık tüketilen alternatifler arasındadır. 3 günden fazla uzatarak yapılacak olan leblebi diyetinin sağlık açısından zararlı olduğunu savunan uzmanlar, verilmesi gereken kilonun daha çok olması durumunda uzun vadeli, sağlıklı beslenme rutinlerinin tercih edilmesi gerektiğini vurgulamaktadır. Açlık hissiyatını bastırmaya yarayan bu etkili leblebi diyeti ile kısa zamanda kilo vermeyi kolaylaştırabilirsiniz.

Hangi çerezde kaç kalori var? Kuruyemiş kilo aldırır mı? Kilo aldıran kuruyemişlerİLİŞKİLİ HABERHangi çerezde kaç kalori var? Kuruyemiş kilo aldırır mı? Kilo aldıran kuruyemişler

LEBLEBİ DİYETİ NASIL YAPILIR? LEBLEBİ DİYETİNDE BUNLARA DİKKAT!

Leblebi diyeti nedir, leblebi diyeti nasıl yapılır?

Leblebi diyeti nedir, leblebi diyeti nasıl yapılır?

Doktorunuzdan onay alarak yapacağınız leblebi diyetinde dikkat etmeniz gereken en önemli husus gün içerisinde  2,5- 3 litre su içmek olacaktır. Eğer tansiyon sorununuz yoksa içerisine limon sıkmanız etkiyi arttırabilir. Limonlu, yağ yakıcı özelliği ile kilo vermeyi kolaylaştıracaktır.

Ayda en fazla bir defa uygulanması önerilebilen leblebi diyetinde en az 2 kiilo en fazla 4 kilo zayıflattığı bilinmektedir. Diyete başlamadan önce herhangi bir kronik rahatsızlığınızın olmadığınızdan emin olmalısınız. Diyet bittikten sonra kiloları yeniden almamak için 3 günün sonunda sağlıklı  beslenme ile sağlayabilirsiniz.

Leblebinin tok tutucu özelliğinden istifade edebilmek için, 3 günlük diyetten sonra ara öğünlerinizde leblebi yiyebilirsiniz.

LEBLEBİ DİYET LİSTESİ:

Leblebi diyeti nedir?

Leblebi diyeti nedir?

Sabahleyin uyandığınızda: 1 büyük bardak limonlu su
Kahvaltı: 1 çay bardağı beyaz leblebi

Ara öğün: 1 fincan beyaz çay

Öğle: 1 çay bardağı beyaz leblebi

Akşam: 1 çay bardağı beyaz leblebi

Leblebi diyeti esnasında tüketilecek olan suyu her sabah güne başlarken taze olarak hazırlamalısınız.

Diyette meyve ne zaman yenir? Geç saatte yenen meyve kilo aldırır mı?

İLİŞKİLİ HABER

Diyette meyve ne zaman yenir? Geç saatte yenen meyve kilo aldırır mı?
2021 yılının rengi gri ve sarı nasıl kombinlenir?

İLİŞKİLİ HABER

2021 yılının rengi gri ve sarı nasıl kombinlenir?

BİR YORUM YAPIN 6

Beyaz çay 2 yıl önce

Dalga mı geçiyorsunuz beyaz çay diyerek?

Toplam 5 beğeni

Bilmiyorum 1 yıl önce

Var ama çok pahalı

Toplam 0 Beğeni

Hiroşima 2 yıl önce

Neden dalga geçsinler, beyaz çayı bilmemek senin ayıbın.

Toplam 0 Beğeni

Filiz özyurt 3 yıl önce

Denedim yazılanın dışına çıkmadım . Ama kilo verdirmiyor . En az 2 kilo en fazla 4 kilo yazıyor ama anca gram kilo veriyorsunuz .

Toplam 7 beğeni

Aykut 3 yıl önce

Evet leblebi diyeti dediniz limonlu su hadi neyse beyaz çay nereden çıktı. Yani adını leblebi diyeti koyup araya parça atmanın ne anlamı var. Başka çay olmuyormu.

Toplam 29 beğeni

FATOŞ 2 yıl önce

beni çok güldürdünüz sizde hep gülün......

Toplam 2 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun