Hırkalar nasıl kombinlenir? 2021 tesettür modasında öne çıkan hırka modelleri

Tesettür modasında son dönemlerde en çok beğenilen ve kış aylarında soğuk havalara karşı koruyan birbirinden güzel hırka modelleri bulunuyor. Tesettürlü hanımların vazgeçemeyeceği bu hırkaları farklı tarzlarda kombinleyerek oldukça şık ve rahat bir görünüm elde edebilirsiniz. Son günlerde tesettürde en popüler olan ve tercih edilen hırka modellerini sizler için derledik.

Yeni sezonun rengarenk hırkaları hem görüntüleri hem sıcacık dokularıyla havaların hafiften soğumaya başlamasıyla kendine çekiyor. Kış mevsiminin en güzel hayat kurtarıcı ve sadık parçası hırkaları doğru kombinlediğiniz takdirde harika bir görünüm elde edebilirsiniz. Soğuk havalarda en çok tercih edilen parçalar kabanlar, hırkalar ve kazaklardır. Bu sene güzel renklere sahip olan hırkaları etek, pantolon ve elbiselerle rahatça kombinleneyerek oldukça stil bir görünüm elde edebilirsiniz. Hem kullanım kolaylığı hem de şık bir görünüm sağlayan hırkaları bu sezonun yükselen trendlerinin başında aynı zamanda ikili kombinler de kendini gösteriyor. Tesettür modasında çok fazla uğraşmadan çaba sarf etmeden elde edeceğiniz birbirinden güzel kombin önerileri hazırladık. Peki 2021 kış sezonunda mutlaka gardırobunuzda olması gereken trend parçalar nelerdir. Gelin hep birlikte göz atalım..

2020-21 tesettür modasında hırka modelleri

2020-21 tesettür modasında hırka modelleri

KIŞIN VAZGEÇİLMEZİ OLAN HIRKALAR

Hırkalar cool görünümüyle sizi trend bir görünüme kavuşturacak ve elbiselerin üstüne, pantolon-bluz ve etek-gömlek kombinleriniz de şıklığınıza şıklık katacak. 

OVERSİZED HIRKALAR

Oversized hırkalar

Oversized hırkalar

Salaş olarak tasarlanan oversized hırkalar bu sene kadınların vazgeçemedikleri modeller başında geliyor. Uzun boyu ve geniş kol yapısı ile hem ofis şıklığını yapabilir hem de gündelik yaşantınızda daha tarz bir stil elde edebilirsiniz. Kadın hırka modelleri bahar aylarında çok rahat kullanılabildiği gibi kış aylarında da montların altından kolayca giyilebiliyor.

BAKLAVA DESENLİ HIRKALAR

Baklava desenli hırkalar

Baklava desenli hırkalar

Modası hiç geçmeyen baklava desenli hırkaların her kış sezonunda moda olmaya devam ediyor. Sıcacık dokularıyla olduğu gibi kahverenginin tonlarıyla da ayrı bir sıcaklık kazanan bu parçalar, yeni sezonun ikonik deri etek ya da pantolonlarıyla bütünleşerek oldukça güzel bütünleşiyor. Bohem havasına bu sayede modern bir görüntü katmayı başaran baklava desenli hırkalar ofis şıklığında ve sokak şıklığında da  farklılık katıyor.

BABAANNE HIRKALARI İLE VİNTAGE GÖRÜNÜM

Babaanne hırkaları

Babaanne hırkaları

Modası geçmeyen diğer modellerden biride minicik düğmeleri, incecik triko dokularıyla Babaanne hırkaları. Moda dünyasının vazgeçilmez parçaları arasında yer alan babaanne hırkaları, yakalarda boncuk işlemeleri kimi zaman beyaz incilerle karşımıza çıkıyor. Bel hizasında biten bu hırka modelinin vintage görünümlerine şık ve modern eşleşmeler yapıldığı takdirde şahane duruyor. Örneğin pembenin muhteşem tatlı rengini vintage bir hırkayı kloş etek ve siyah bootie’lerle kombinleyerek bambaşka bir stil yapabilirsiniz.

DESENLİ PİLELİ ETEKLERLE SİYAH HIRKALAR

Pileli etekle siyah hırka şıklığı

Pileli etekle siyah hırka şıklığı

Tesettür modasında kadınlar telefondan en çok tercih edilen modeller arasında yer alan  pileli etekler ile hırkalar var. Özellikle geometrik desenlere sahip şık pileli eteklerin, en az iki tane gardırobunuzda bulunması gerekiyor. Siyah hırkalarla pileli eteklerin muhteşem uyumunu yakalayabilirsiniz. Ayrıca kombinlerken mutlaka topuklu bootie’leri tercih etmeyi unutmayın. Aynı zamanda siyahla beraber göze çarpacak kırmızı, pembe, sarı gibi öne çıkan renkleri de tercih edebilirsiniz.

MAKSİ BOY HIRKALAR

Maksi boy hırkalar

Maksi boy hırkalar

Soğuk kış günlerinde son derece çabasız bir şıklığın anahtarı olan maksi boy hırkalar, bu defa içine yine kendi gibi triko bir elbiseyi tercih edeceğiniz güzel trendlerle birlikte geliyor. Bu ikilinin bohem tavrını netleştirmek içinse ton sür ton stilini güzel kombinler bütünleştirebilirsiniz. Örneğin; ekru triko bir elbise, üzerine tarçın rengi bir hırka, taba renk süet çizme, büyük kahverengi çanta ile krem rengi şal ile sokak ve ofis şıklığı elde edebilirsiniz.

ÖRGÜ SALAŞ HIRKALAR

Örgü salaş hırkalar

Örgü salaş hırkalar

Rahat örgü, midi ya da uzun hırkalarda en trend parçalar arasında . Her ne kadar örmesi zor olsa da tesettür modasında rahatça kombinleyeceğiniz ve şıklığıyla kıyafetleriniz bir bütünlük sağlayan güzel parçalar arasında en iyisidir. Ayrıca bileklere kadar uzanan hırka kombinleri mevsimi için tam zamanı.

Tosun Paşa filmi hakkındaki o gerçek ortaya çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Tosun Paşa filmi hakkındaki o gerçek ortaya çıktı!
Şile Ağva'da günübirlik gezilecek yerler

İLİŞKİLİ HABER

Şile Ağva'da günübirlik gezilecek yerler
Pastel renkler nelerdir? Pastel tonlarda kombin nasıl yapılır? Pastel renk kıyafetler...

İLİŞKİLİ HABER

Pastel renkler nelerdir? Pastel tonlarda kombin nasıl yapılır? Pastel renk kıyafetler...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0