Minimalist gelinlik nedir? En güzel minimalist gelinlik modelleri 2021

Gelin için en önemli şey hayatında bir kere giyeceği gelinliktir. Bu yüzden genç hanımlar evlenme sürecinde en büyük kararsızlığı gelinlik seçerken yaşıyorlar. Elbette ki hayalindeki gelinlik ve bu gelinliğin nereden bulunabileceği merak konusudur. Bu sezon evlenmeyi düşünüyorsanız, alışveriş yapacağınız zamanı çok iyi seçmeliniz. İşte göz kamaştıran birbirinden güzel ve minimalist gelinlik modelleri

Birbirini seven çiftlerin hayatlarını birleştirmek için karar verdiği bu günde kızlar en güzel şekilde damadın karşısına çıkmak ister. Bu yüzden gelinlik seçerken çok özenerek ve araştırarak gelinliğini seçmeye çalışırlar. Her genç kızın rüyası olan gelinlikler her sene farklı modellerde karşımıza çıkıyor. Kimi dönemler kabarık bazı dönemler dantelli, tüllü kimi dönemlerde de oldukça spor ve sade oluyor. 2021 modasında minimalist anlayışı tüm hayatında uygulamayı hayal eden gelinlerin tercihi olacak. Düz sade gelinlik modelleri çoğunlukla zarif dokunuşlara sahiptir. Düğününüzde, zarafetinizi ve güzelliğinizi ön plana çıkaran sade gelinliklerle aslında çok asil ve muhteşem bir görünüm yakalayabilirsiniz.

EN GÜZEL MİNİMALİST GELİNLİK MODELLERİ 

Askılı A Kesim Dantelli Minimalist Gelinlik OLEG CASSİNİ
FİYAT: 4.245,75 TL

Gelinlik, Minimalist tarz, ETSY
Fiyat:2.578,70 TL

Saten Gelinlik, Minimalist Gelinlik, ETS
Fiyat:2.308,66 TL

En güzel yeşil altın bileklik modelleri! 2021 Yeşil altın bileklik modelleri ve fiyatlarıİLİŞKİLİ HABEREn güzel yeşil altın bileklik modelleri! 2021 Yeşil altın bileklik modelleri ve fiyatları

Kayık Tül Yakalı Dantel İşlemeli Dar Kesim Gelinlik OLEG CASSİNİ
FİYAT: 2.950,00 TL

Uzun kollu minimalist beyaz şifon gelinlik, ETSY
FİYAT 3.787,27 TL

Koronavirüsle birlikte hayatımızda birçok şey değişmeye başladı. Son günlerde evlenecek çiftler düğün salonları zorunlu olarak kapatıldığı için daha çok sade nikah törenleri tercih ediliyor. Bu yüzden genç hanımlar minimalist gelinlikleri daha çok tercih etmeye başladı. Minimast gelinliklerde bu sene dantel detayları bulunuyor.

Minimalist dantelli gelinlik modellerini, seçeceğiniz aksesuarlar ile kombinlerken, aksesuarların birbirine çok yakın olmamasına dikkat edin.

En iyi ortopedik yatak modelleri 2021

İLİŞKİLİ HABER

En iyi ortopedik yatak modelleri 2021
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0