Trençkot nedir? İlkbahar kadın trençkot modelleri 2021

Trençkot, bahar aylarında şıklığınızı ve stilinizi tamamlamanızı sağlayan dış giyim parçalarından biridir. İlkbahar aylarında giyilen trençkotlar hem spor hem de şık olarak kombinleyebilir şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Bu baharda da dışarda en çok göreceğimiz trençkot modelleri neler? Gelin hep birlikte bakalım:

Trençkotun tarihi 150 yıldan daha eskiye dayanıyor. Kadınların vazgeçilmezi olan ve her giyilen kıyafete uyum sağlayan trençkotlar bu senede çok renkli modelleri ile karşımıza çıkıyor. Kadın ve erkek giyimde ikonik parçalardan biri olan trençkotlar, pardösü ya da yağmurluk gibi giysiler birbiri ile en çok karıştırılan parçalardır. Trençkot, bahar aylarında şıklığınızı ve stilinizi tamamlamanızı sağlayan dış giyim ürünüdür. Trençkot tasarımlarının yağmurluk ve pardösü modellerinden ayrıldığı en önemli nokta; içi astarlı, su geçirmez özelliğe sahip olmasıdır. Bu özelliği sayesinde yağmurlu havalarda da şıklığınızın ortaya çıkmasını sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda hafif kumaşlardan tasarlanması sayesinde ilkbahar gibi rüzgarlı olabilen mevsimlerde de sizi tutacak olmasıdır. İlkbahar 2021 trençkot modasında her renkte bulabileceğiniz birbirinden güzel trençkotlar bulunuyor.

EN GÜZEL TRENÇKOT MODELLERİ 2021

Basic trençkot OXXO
269,95 TL

 2021 İlkbahar/Yaz Trendleri: Optimizm ve rahatlama zamanıİLİŞKİLİ HABER 2021 İlkbahar/Yaz Trendleri: Optimizm ve rahatlama zamanı

TRENDYOLMİLLA Açık Haki Belden Büzgü ve Kemer Detaylı Uzun Oversize Trençkot FİYAT 191,99 TL

Kiremit Kemer Detaylı Trençkot
FİYAT 299,95 TL

Yeşil Kemer Detaylı Trençkot OXXO
349,95 TL

Rüzgar geçirmeyen ve şıklığınızı zahmetsiz şekilde ön plana çıkarak trençkot modelleri sayesinde yenilikçi, modern ve zarif dokunuşları estetik anlayışınız ile birleştirebilirsiniz.

 2021 İlkbahar/Yaz Trendleri: Optimizm ve rahatlama zamanı

İLİŞKİLİ HABER

2021 İlkbahar/Yaz Trendleri: Optimizm ve rahatlama zamanı
Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın şeker pembe kabanıyla verdiği mesaj!

İLİŞKİLİ HABER

Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın şeker pembe kabanıyla verdiği mesaj!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0