Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın şeker pembe kabanıyla verdiği mesaj!

İngiliz Kraliyet Ailesi üyeleri kıyafetleriyle mesaj vermeyi oldukça seviyor. Cambridge Düşesi Kate Middleton, eşi Prens William ile sansasyon yaratan Oprah röportajı sonrası ilk kez bir etkinlikte görüldü.

Kate Middleton ve Prens Harry, koronavirüs nedeniyle yüz yüze eğitime verilen aranın ardından çocukların okullara dönüşünü kutlamak için Londra'nın doğusundaki bir okulu ziyaret etti. Ancak İngiliz basınının odak noktasında Prens Harry ve Meghan Markle'ın Oprah Winfrey ile yaptığı söyleşi vardı. Kraliyet için gergin geçen bir haftanın ardından halkın karşısına çıkan Kate Middleton'ın etkinlikte görünümü için tercihi şeker pembeden yana oldu.

NTV'nin haberine göre, ziyaret zorlu bir zamanda gerçekleşmiş olsa da Kate Middleton pembe Boden kazağı ve aynı tondaki Max & Co. kabanıyla yine göz kamaştırmayı başardı. Düşes görünümünü kapitone Jaeger çantayla tamamladı.

Kraliçe Elizabeth’in taktığı broşun sırrı ne? Kraliçe II. ElizabethİLİŞKİLİ HABERKraliçe Elizabeth’in taktığı broşun sırrı ne? Kraliçe II. Elizabeth'in göz kamaştıran broşları

"PEMBE GİYMESİNİN BİR ANLAMI VAR"

Stilist ve moda uzmanı Samantha Harman, Cambridge Düşesi'nin kıyafetinin arkasında bir anlam olduğunu öne sürdü.

Pembenin nezaketle ilişkilendirilen sakinleştirici bir renk olduğunu belirten Harman, "Düşes gözlerin üzerlerinde olduğu bir dönemde sakinlik duygusunu yansıtmak istiyor olabilir" dedi ve şöyle devam etti:

"Düşes, Oprah röportajının ardından ilk kez toplum karşısına çıktı. Muhtemelen doğru görünüm ile doğru mesajı iletme baskısı yoğun olmuştur."

Birkaç yıl önce gazetelerde Meghan'ın düğün öncesinde bir çiçekli elbise yüzünden yaşadıkları gerginlik nedeniyle Cambridge Düşesi Kate'i ağlattığı iddia edilmişti. Ancak Markle, Kate'i ağlatmadığını, bunun tersi olduğunu belirtmişti. Meghan röportajda, "Düğünden birkaç gün önce Kate, çiçekçi kız elbiseleri nedeniyle beni ağlattı ve gerçekten duygularımı incitti" cümlelerini kullanmıştı. Daha sonra Kate'in kendisinden özür dilediğini ekleyen Markle, bu hikayeyi 'Kate'i aşağılamak için' anlatmadığını, onun 'iyi bir insan' olduğunu söylemişti.

Duvar çıtası dekorasyonu nedir, nasıl yapılır? Duvar çıtası modelleri 2021

İLİŞKİLİ HABER

Duvar çıtası dekorasyonu nedir, nasıl yapılır? Duvar çıtası modelleri 2021
Trençkot nedir? İlkbahar kadın trençkot modelleri 2021

İLİŞKİLİ HABER

Trençkot nedir? İlkbahar kadın trençkot modelleri 2021
63. Grammy Ödülleri 2021 kazananları belli oldu!

İLİŞKİLİ HABER

63. Grammy Ödülleri 2021 kazananları belli oldu!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Musa 3 yıl önce

Annelerinin intikamını alıyorlar. Diğeri biraz korkak ama....