Mart ayında ne giyilir? Mart ayında giyilecek en güzel kombin önerileri

Bahar mevsiminde giyebileceğiniz birbirinden güzel kombin önerilerini sizlerin beğenisine sunuyoruz. Mart ayında havaların biraz ısınmasıyla birlikte giyebileceğiniz çok fazla seçenek bulunuyor. Değişen hava koşullarında giyebileceğiniz jean ceket ikilisinin yanı sıra, elbise ve eteklere de yer vermek mümkün. Mart ayında en güzel kombin önerileri için haberimizin içeriğine bakmayı unutmayın.

Mart ayının gelmesiyle bahar kombin trendleri de yavaş yavaş vitrinlerde yerini almaya başladı. Dökümlü elbise kalıpları, kot ceketler, maxi boy hırkalar, tiril tiril etekler hepsi yavaştan gardıroplarda yerini alıyorlar. Bahar renkleri ve desenleri ile farklı kombinler bizleri bekliyor. Kot ceketler ve elbiseler geçen yıl olduğu gibi bu yılda reyonlarda yerini aldı. Koyu renk jean ceket ve geniş paça kısa pantolonla bahar şıklığını yakalamak mümkün. Özellikle mart ayında baharla birlikte hava koşullarından dolayı kombin yapmakta zorlanabilirsiniz. Ama size sunacağımız birkaç püf noktasıyla kolayca kombinlerinizi hazırlayabilirsiniz. Peki bahar modasında en çok hangi trendlerle karşılaşacağız? İşte cevaplar:

MART AYINDA YAPILACAK KOMBİN ÖNERİLERİ

Enerjisine güvendiğimiz floral desenleri geçen yıl olduğu gibi 2021 yılında da birçok yerde göreceğiz. Diz üstünde biten elbiselerin üzerine işlenen çiçek desenleri, moda severlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Mesela günlük bir kombin yaptığınızda floral desenli elbise giyip, üzerinize bomber ceket, deri ceket, kot ceket almayı tercih edebilirsiniz.

Çok Renkli Floral Desenli ve Fırfırlı Maxi Elbise OXXO
Fiyat 299,95 TL

Mavi Mom-Fit Jean Pantolon OXXO
Fiyat 199,95 TL

Marina Trençkot Çağla Yeşili VESNA
Fiyat 305,00 TL

Kışın sıklıkla kullandığımız gri, siyah, kahverengi gibi renkler baharda yerini mavi, yeşil, krem rengi gibi daha açık ve canlı renklere bırakıyor. 

Oscar Çizgili Hırka Narçiçeği VESNA
Fiyat 165,00  TL

Turuncu Cut-Out Ajurlu Triko OXXO
Fiyat 179,95 TL

 

Bahar yürüyüşleri için 7 harika rota

İLİŞKİLİ HABER

Bahar yürüyüşleri için 7 harika rota
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

yayıncı olan kişi 1 ay önce

çok tesekkür ederizzzzz