2021 en şık topuklu ayakkabı modelleri neler? En güzel topuklu ayakkabı modelleri

Kadınların seçtiği kombinin altına tercih ettikleri ince topuklu ayakkabılar her zaman zarif ve şık bir görünüm sağlayarak kombini tamamlar. Sezonun trendlerine yönelik yapılan bir ayakkabı seçimi, daha ön plana çıkan bir stil oluşturulmasını sağlar. Peki 2021 en şık topuklu ayakkabı modelleri neler? İşte 2021 ilkbahar-yaz ayakkabı trendlerinde öne çıkanlar..

2021 ilkbahar- yaz sezonu için ayakkabılarda günlük modeller hakim oluyor. İlkbahar yaz aylarında giyebileceğiniz günlük ayakkabılar şık, farklı ve yeni tasarım modelleriyle vitrinlerde yerini almaya başladı. Kendi tarzınızı en iddialı ve şık şekilde yansıtmanızı sağlayacak olan günlük ayakkabılar, kombinlerinizde de istenilen şıklığı oluşturmanızı sağlayacaktır. 2021 ilkbaharda kadınlar için modern stil ayakkabılar ön planda tutuluyor. Her türlü kombinin altına uyum sağlayabilen ince topuklu ayakkabılar burnu açık, bantlı, tül detaylı, stiletto gibi modellerin yanı sıra, hem alçak hem de yüksek topuklu ayakkabılar için de tasarlanmaktadır. Her kadının zevkine ve kullanışına hitap edecek modelde tasarlanan kadın ince topuklu ayakkabı modelleri her renkte ve her desende bulunabilmektedir.

2021 EN ŞIK TOPUKLU AYAKKABI MODELLERİ

Elsa Bayan Fiyonklu Babet Selin Shoes Fiyat 139,99  TL

Loop Bayan Zincirli Topuklu Ayakkabı Selin Shoes Fiyat 179,99 TL

Kadın ince topuklu ayakkabı modelleri her kombinin altına uyumlu olabilecek renklerde tasarlanmış olup isteğe göre tek renk ya da karışık desenlerde bulunabilmektedir. 

2021 örgü çanta modelleri neler? En güzel örgü çanta modelleri İLİŞKİLİ HABER2021 örgü çanta modelleri neler? En güzel örgü çanta modelleri

Gaits Bayan Pimli Topuklu Sandalet Selin Shoes Fiyat 179,99 TL

İnce topuklu ayakkabı modelleri arasında her çeşit topuk boyutunda ve modelinde ayakkabı bulunabilmektedir.

Laura Bayan Triko Babet Selin Shoes Fiyat 139,99 TL

Kullanım rahatlığına ve tarza göre seçilebilecek modeller arasında stiletto ve iskarpin gibi ince ve yüksek topuklu modellerin yanı sıra makara ve kedi topuklu ince ve alçak topuklu modeller de bulunmaktadır.

April Bayan Topuklu Ayakkabı Selin Shoes Fiyat 129,99 TL

Her kombin ile kolayca uyum sağlaması ve her tarza hitap etmesinden dolayı önü açık ayakkabılar çok tercih edilmektedir.

Penelope Bayan Sandalet Selin Shoes Fiyat 129,99 TL

Mayonezin cilde faydaları nelerdir? Mayonezle yapılan cilt maskesi tarifleri

İLİŞKİLİ HABER

Mayonezin cilde faydaları nelerdir? Mayonezle yapılan cilt maskesi tarifleri
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0