En güzel gelin takı seti modelleri neler? 2022 gelin takı seti modelleri ve fiyatları!

Düğününüzde parlak ve ışıltılı bir görünüme ulaşmanın kolay yolu, gelinliğinizin tasarımına uygun en güzel aksesuarlar olan gelin takılarını seçmek olacaktır. Biz de sizler için bu yıl çok sevilen ve gösterişli gelin takı setlerinden birkaç modeli haberimizde derledik. Peki bu sene gelin adaylarının en sevdiği takı setleri neler? İşte 2022 gelin takı seti modelleri ve fiyatları...

En görkemli düğünlerde muhteşem güzellikleriyle herkesi büyüleyen gelin takı setleri çoğu gelinlik modeline uyum sağlamaktadır. Fransız dantelli balık model gelinliklerden düz prenses kesimlere; otel düğünlerinden kır düğünlerine kadar her kategoride, mükemmel duruşlarıyla gelin adayları tarafından çok tercih edilmektedir. Ünlü isimlerin de düğünlerinde takmayı ihmal etmediği bu zarif takı setlerinin; inci, pırlanta gibi birçok seçenekleri bulunuyor. Altın setler özel geceler, nişan ve düğün takısı olarak özellikle tercih edilmektedir.

2022 EN GÜZEL GELİN TAKI SETLERİ VE FİYATLARI 

Düğün takı setleri gerdanlık, bileklik ve küpeden oluşmaktadır. Altın 3'lü setler gündelik ve özel günlerde tercih edilmekte olup, zincirli kolye, yüzük ve küpeden oluşmaktadır.

Elizi düğün seti

Elizi düğün seti

ELİZİ / ALTIN SET GELEVERA 14 AYAR: 16.653 TL

Pırlanta setler görüntüsünde olan suyolu taşlı altın setler gelinlerin kombin oluşturmada vazgeçilmez aksesuarlar arasında yer almaktadır.

elizi altın seti modelleri

elizi altın seti modelleri

ELİZİ / ALTIN SET GELEVERA 14 AYAR: 15.971 TL

Altın takı setleri modelleri tarza, altın ayarına, kullanım amacına göre çok fazla çeşit barındırmaktadır. Altın takı setleri fiyatları ürünün gramına ve altın ayarına, üzerindeki taşın değerine göre farklılık göstermektedir.

elizi set doc zincir

elizi set doc zincir

ELİZİ / ALTIN DOC ZİNCİR 14 AYAR: 29.169 TL

Altın kolye zincir modelleri ve fiyatları! En güzel zincir kolye modelleri İLİŞKİLİ HABERAltın kolye zincir modelleri ve fiyatları! En güzel zincir kolye modelleri

atasay pırlanta takım

atasay pırlanta takım

ATASAY / PIRLANTA BAGET SET: 70.830 TL

atasay beyaz altın takım

atasay beyaz altın takım

ATASAY / BEYAZ ALTIN TAKIM: 14.390 TL

atasay

atasay

ATASAY / BEYAZ ALTIN TAŞLI SET: 26.035 TL

altınbaş

altınbaş

ALTINBAŞ / ALTIN ÜÇLÜ SET 14 AYAR: 23.138 TL

Rasta saç nedir ve rasta saç nasıl yapılır? Rasta saç modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Rasta saç nedir ve rasta saç nasıl yapılır? Rasta saç modelleri
Robot süpürge dubleks ve çatı katı eve uygun mu? 2022 en iyi robot süpürge model ve fiyatları

İLİŞKİLİ HABER

Robot süpürge dubleks ve çatı katı eve uygun mu? 2022 en iyi robot süpürge model ve fiyatları
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0