Diyarbakır’da 'Çuvaldan gelinlik' tasarımı büyük beğeni aldı!

Diyarbakır'da gelinlik tasarımı ve üretimi yapan Mehmet Kaymak, yeni açtığı iş yerinin tanıtımını yapmak amacıyla ilginç bir girişimde bulundu.

 İlkbahar yaz sezonunda giyilecek gelinlikleri tasarlayan Kaymak, çuvaldan gelinlik, kına ve elbise tasarlayıp yabancı uyruklu mankenlere giydirip tanıtımını yaptı. Kaymak, "Yapmış olduğum bu girişimde çuvaldan gelinlikte yapabiliriz ve çuvaldan gelinlik yapsak da bize yakışır mesajını dünyaya vermek istedim” dedi. Diyarbakır'da gelinlik tasarımı ve üretimi yapan Mehmet Kaymak, yeni açtığı iş yerinin tanıtımını yapmak amacıyla ilginç bir girişimde bulundu. İlkbahar ve yaz sezonun giyilecek gelinlik, abiye ve nişan takımları açtığı yeni iş yerinde tanıtımını yapmak için ülke dışından getirdiği yabancı uyruklu mankenlere çuval yapımında kullanılan kumaştan yaptığı gelinlikleri giydirip podyuma çıkardı.

“Çuvaldan gelinliklerin seri üretimini yapmayı düşünüyoruz”

İş yerinin açılışında vatandaşlar tarafından da büyük beğeni alan çuvaldan gelinlik konsepti ile ilgili açıklamada bulunan iş yeri sahibi Mehmet Kaymak, bugün defilelerin olduğunu belirterek, “Yüzden fazla gelinlik modelinin tanıtımını yapacağız. Yapacağımız bu tanıtımda önceliğimiz çuvaldan yapmış olduğumuz gelinlik ve buna benzer elbiselerin tasarımını gündeme getirmektir. Yapmış olduğumuz çuvaldan gelinlik, nişan elbisesi ve özel günlerde giyilecek elbiseleri ilerde eser halinde yapıp satışını yapmayı da düşünüyoruz. Yapmış olduğum bu girişimde çuvaldan gelinlikte yapabiliriz ve çuvaldan gelinlik yapsak da bize yakışır mesajını dünyaya vermek istedim” diye konuştu.

Şile bezi ve işlemeleri yüz maskesinde buluştu! En güzel şile bezi yüz maske modelleriİLİŞKİLİ HABERŞile bezi ve işlemeleri yüz maskesinde buluştu! En güzel şile bezi yüz maske modelleri

Yapılan açıklamanın ardından Kaymak tarafından tasarlanan çuvaldan gelinlik, nişan elbisesi ve özel günlerde giyilen elbiseler mankenler tarafından podyumda sergilenerek vatandaşlar tarafından tam not aldı.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'tan flaş karar! Kuzey Yıldızı İlk Aşk 58. bölüm 2.fragmanı

İLİŞKİLİ HABER

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'tan flaş karar! Kuzey Yıldızı İlk Aşk 58. bölüm 2.fragmanı
Şarkıcı Ege'nin büyük şanssızlığı: Koronavirüse yakalandı ve vücudunda kitle tespit edildi!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Ege'nin büyük şanssızlığı: Koronavirüse yakalandı ve vücudunda kitle tespit edildi!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0